Trænger du også til en aften med gutterne, hvor I bare får festet godt og grundigt igennem, så bør I overveje at downloade ølspillet Beer Captain. Det fås gratis i Appstore. Vi indrømmer, at vi endnu ikke har testet det af her på redaktionen, men der var en af jer læsere, der anbefalede det til os.

LÆS OGSÅ: Smart køleskabet er GENIALT: Sådan får du øllene til at følge efter dig!

Om spillet:
Beer Captain skulle være yderst underholdende og være det perfekte ølspil, hvis du skal hygge med gutterne. Det er muligt at være mellem 2 og 9 spillere i ølspillet. Konceptet er relativ simpelt. Som ethvert andet ølspil, så går det ud på at drikke med og mod hinanden – og så bestemmer I selv, hvor lang tid I gider at spille. Beer Captain har indeholder klassiske ølspil som blandt andet ‘Vandfald’, ‘Bum’ og ‘Ondt i blæren’. Du får det hele i appen, der kombinerer de bedste ølspil. Appen fås både til mobiler og tablets.

Reklame:

Det er tilfældigheder, der afgør din udfordring i spillet. Du skal dreje på en virtuel roulette og så afgør skæbnen, hvad der gemmer sig bag felterne. Du kan dele tåre ud til gutterne og kæmpe imod dem i forskellige underholdende udfordringer – og så er der den sjov detalje, at du kun må tisse, når du rammer det særlige ’tissefelt’ i rouletten.

Du kan hente appen med det samme, så er underholdningen for weekenden sikret, inden turen måske går i byen. Men producenter advarer imod, at det kræver sin mand at spillet det her ølspil. Det er vist ikke for tøsedrenge.