Normalvis koster det boksen at spise på Noma. Det ved de fleste madglade danskere, men til næste forår ser det ud til, at studerende også kan få glæde af den lækre gourmetmad. Noma åbner en ny afdeling på Holmen i København, og her vil det være muligt at få mad som studerende for 1.000 kroner. Beløbet inkluderer både mad og vinmenu.

Noma har for kun få dage siden åbnet deres nye restaurant på Holmen. De slog dørene op for gæster den 15. februar. Maden er helt sikkert ubeskrivelig delikat, men det er prisen normalt vis også. Men for studerende er der godt nyt, for der vil være specialpris for dem. På den nye restaurant kan 40 gæster spise ad gangen. Men Noma har lavet et koncept, der gør, at 10% af de pladserne vil blive tilbudt til studerende, der får lov til at opleve Noma et godt stykke under halv pris.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Er du mandesidens nye mad-blogger?

Prisen som man skal betale som studerende vil være 1.000 kroner, hvilket er langt over gennemsnittet for et studentermåltid. Men mon ikke der kan spares sammen for at få en ordentlig en på opleveren. For de 1.000 kroner for du som studerende både juice- eller vinmenu. Prisen for en menu på det nye Noma kommer til at koste 2.250 kroner per person uden drikkelse, så der er bestemt penge at spare som studerende.


Wishing @barrcph a smashing success on their opening night!

Et opslag delt af noma (@nomacph) den

Kilde:munchies