Kan du også mærke tømmermændene i flere dage efter en heftig bytur? Så kan det måske hænge sammen med, at du er blevet for gammel til at gå på diskotek. Helt ny forskning afslører, at vi kan blive for gamle til at tage en bytur ude. Men den magisk alder er lavere, end du måske går rundt og tror.

Den nye forskning afslører, at du er for gammel til at gå på diskotek, når du har rundet 37 år. Forskerne bag den nye undersøgelse tog et kig ind i vores sociale liv og afslørede over halvdelen frygtede en nat i byen. 46 % af dem der havde rundet 37 år foretrak en aften hjemme på sofaen. Og deltagerne fra undersøgelse var enige om, at det var tragisk for ens sociale tilværelse at tage på diskotek i en alder af 37 år.

Reklame:

Det er faktisk i en alder af 31 år, at vi foretrækker at blive hjemme frem for at gå i byen. Årsagen til at lysten til bylivet slutter forklarer forskerne med, at vi synes, det er for dyrt, og at vi bliver plaget af for mange tømmermænd de følgende dage. 22 % af os giver ikke længere, at gøre os lækre til en bytur og 12 % synes det er besværligt at finde en babysitter.  Så der er årsager nok til, at vi ikke længere gider en aften i byen.

LÆS OGSÅ: Skræmmer kæresten fra vid og sans med grande edderkop

Næsten en fjerdedel af dem over 31 år nød en hjemmeaften, hvor de bevidst lukkede ned for sociale medier. Deltagerne fra undersøgelse havde brugt for en pause for alt hurlumhajet på sociale medier.

Kilde: yorkshireeveningpost