Et ophold på en Michelin restaurant forbindes ofte med en meget eksklusiv og dyr fornøjelse. Men hvis du kommer en tur til Singapore, kan det faktisk sagtens lade sig gøre at få michelin-mad til Netto-pris.

Det behøver ikke nødvendigvis at koste en hel SU at besøge en Michelin restaurant i hvert fald ikke, hvis du er i Singapore. Her er det lykkedes for en lille madbod, der sælger lækre risretter og nudler at få fat i den prestigefyldte pris som Michelin restauratør. Det er vitterligt kun småpenge, du skal betale for et måltid mad her. Et måltid mad koster i gennemsnit 10 kroner, så hvis du bor i Singapore er det altså intet problem at spise Michelin-mad som dagligdagskost.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Vind et ophold i LEGOLANDS Lego House: Bygget af 25 millioner LEGO klodser

Det er Chan Hon Meng, der kan kalde sig ejer af stedet. Ikke så overraskende har Chan Hon Mengs restaurant med navnet ‘Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle’ fået titlen som verdens billigste Michelin restaurant. Meng er blevet særlig kendt for sin opskrift på stegt kylling, som er en opskrift, der er gået i arv i Mengs familie. Oprindeligt var det Mengs onkel der fandt på opskriften, der nu har gjort nevøen verdenskendt. I dag serverer Men i hundredvis af den lækre kylling dagligt. Og selvom Meng er blevet et kendt navn, så insisterer han stadig på at servere billig og lækker mad til folk i lokal området. Så det ser ikke ud til at der bliver nogen form for prisstigninger i ‘Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle’.

Se en video af den billige michelin-mad lige her:


Kilde: Mandesager