Har du nogensinde overvejet, hvorfor alle sæber skal dufte af blomster? Det er nok noget de færreste mænd, der har. Men hvis du vil sætte foden hårdt i gulvet derhjemme, så kan du jo overveje at starte med at introducere idéen om en rigtig mandesæbe!

Reklame:

Firmaet bag de blærede typer af sæber hedder Duke Canon – og de producerer mange forskellige typer sæber. Men i modsætning til andre sæbetyper, så dufter de her altså af mand. Vi har fundet den fede variant, der indeholder Bourbon. Så hver gang du har været på lokum i fremtiden, kan du altså tænke dig tilbage til weekendes værtshusbesøg. Det er da blæret!

LÆS OGSÅ: Træt af sejt kød: Sådan her får du møre bøffer!

Hvis du er løbet tør for gaveidéer til jul, så er det da en genial gaveidé, som du let kan smide på ønskesedlen. Så vidt vi ved forhandles sæben dog desværre endnu ikke i Danmark. Men du kan sagtens købe den online. Den koster 9,50 dollars, hvilket svarer til 61 i danske kroner. Det er også en pænt slat for en sæbe, men så sikrer du dig også, at dit badeværelse lufter af værtshus!

Men hvis du drømmer om at finde en lækker bourbon-duftende sæbe under juletræet, så skal du nok huske at få produceret årets juleønsker i god tid. Det tager jo nok lidt tid, at få ekspederet sæben til Danmark.


Duke Canon producerer også en række andre sæber til mænd, så hvis du har en fetich for sæber er det her stedet at kigge!

Kilde: mmm.dk