Er der heller ikke meget mand i den jul, der afholdes hjemme hos dig? Så bør du måske overveje at sætte foden i gulvet og insistere på, at der kommer mere mand i årets jul. Whiskey-kugler på juletræet er måske et godt sted at starte. For selvom julen er børnenes fest, kan festen vel også godt være fars!

LÆS OGSÅ: Smart køleskabet er GENIALT: Sådan får du øllene til at følge efter dig!

Reklame:

Vi har fundet de mest blærede jule-kugler, der indeholder whiskey. Er det ikke for blæret at gå rundt om juletræet og vide, det er udsmykket med pynt, der indeholder de lækreste dråber whiskey. Og hvis uheldet skulle være ude, og svigermor bliver alt for træls i løbet af aftenen, så kan du pimpe helt diskret uden at blive afsløret.

Det er Lakes Distillery i Storbritannien, der står bag de lækre whiskey-kugler, som indholder blended whisky. Og påtænker du at give dem i julegave til farmand eller andre mænd i familien, så er det bestemt også en mulighed. For de bliver pakket i en flot gaveæske med 6 styks i.


De geniale Whiskey-kugler er vist endnu ikke til salg i Danmark, i hvert fald ikke så vidt vi ved. Men de kan købes online

Du kan købe dem lige her

Kilde: mmm