Det er ikke ualmindelig at kunstnere provokere med deres kunst. Kunstneren Illma Gore er da heller ikke nogen undtagelse fra den regel. Hun har fornylig valgt at beklæde et toilet med Louis Vuitton tasker. Og hvorfor mon det?

Selv forklarer Illma Gore, at hun altid har tænkt over, hvordan et toilet beklædt med Louis Vuitton tasker mon ville se ud. Men det har bestemt ikke været noget helt billigt eksperiment. Illma Gore har måtte slippe mere end 20.000 dollars for at lave sit luksuriøse designer toilet. Toilettet fungerer som det skal, så mon ikke planen hele tiden har været at sælge designer-toilettet, der lige nu går viralt verden over?

Reklame:

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du GLAD ifølge videnskaben!

Der skal nok være nogen derude, der er så store fan af Louis Vuitton, at de gerne ville eje toilettet her, og hvis penge ikke er noget problem, så er alt jo til salg. Der er endnu ikke nogen officiel pris på toilettet. Men mon ikke det kommer?

I wondered what 15k of authentic @louisvuitton bags looked like as a fully functional toilet, so I made this.

Et opslag delt af Illma Gore (@illmagore) den

Men Illma Gore er kendt for at lave super provokerende og yderst mærkelige kunstinstallationer! Bare se et lille udpluk herunder:


“No Trump, No KKK, No fascist USA”

Et opslag delt af Illma Gore (@illmagore) den

Never walk on the deep side of the lawn. It has cages that open and let out sharks.

Et opslag delt af Illma Gore (@illmagore) den

LA drivers

Et opslag delt af Illma Gore (@illmagore) den

Kilde: mmm.dk