Hvor er det bare godt, at vi er nået så langt med bremsesystemer i biler og lastbiler. Volvo-lastbilen bremser promte, da et barn løber ud foran den – og et barn bliver dermed reddet. Hvor er det godt, at der er blevet udviklet så kraftigt på den her lastbils intelligente bremsesystem. I fremtiden vil det betyde, at vi kan redde mange flere liv.

Her er beviset på, hvorfor vi alle sammen bør udstyres med intelligente biler, der bremser, når noget løber ud for an vores biler. Chaufføren i lastbilen har ingen jordisk chance for at nå at reagere på, at et barn pludselig løber ud foran hans lastbil, men heldigvis slår Volvo-lastbilens intelligente bremsesystem til. Det betyder, at lastbilen når at bremse i tiden.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Off-road skateboard kører steder, du ikke troede var muligt

Det er gode nyheder, at vi kan sætte lid til teknologien og i fremtiden få det høje ulykketal i trafikken ned. Det er over 1,2 millioner mennesker, der hvert eneste år omkommer i trafikken på verdensplan. Det er verdenssundhedsorganisationen (WHO), der tilbage i 2008 kom frem med det høje tal at årlige trafikofre.

Se i videoen her under, hvordan et barn bliver reddet af et intelligent bremsesystem:

Kilde: Techeblog