Er du ved at være parat til jul? Det er nok de færreste mænd, der er på forkant med julen. Men inden du går ud og køber julegave til kæresten, synes vi lige vi ville hjælpe dig, så du ikke begår en kæmpe bommert med din gave. Vi har snakket med vores egne kærester her på redaktionen, om hvad de ville HADE at få i gave. Og nu deler vi deres don’t med dig!

Lad for gud skyld være med at købe:

Reklame:

1) Fitnessudstyr

Det er farligt signal at sende, hvis du på egen hånd køber løbebukser eller løbesko. Det er kun hvis kæresten ønsker sig fitness-grej, at du må købe det. Hvis du gør det uopfordret, kan du ende med at blive slagtet.

2) Badevægt

Du må ALDRIG købe en badevægt. Alle kvinder vil tage det personligt og tro, at du hentyder til, at hun skal tabe sig i vægt. Så hvis du vil holde den gode julestemning, så køb aldrig en badevægt.


3) Støvsuger eller andre praktiske gaver

Gaver til din kæreste skal gerne være personlig. Så drop idéen om at du bare kan købe noget praktisk, I alligevel mangler. Det eneste du opnår er ensomme nætter på sofaen henover hele julen, og hvor kedeligt er det lige?

4) Sexlegetøj

Det kan blive utrolig pinligt, hvis du har valgt at købe sexlegetøj til kæresten, så lad være med at købe det. Gør det hellere på et andet tidspunkt, hvor familien ikke er samlet. Hun vil blive glad for at få det, men på et andet tidspunkt end i julegave.

LÆS OGSÅ: Årets mandejulegaver: Her er listen af ting du skal ønske dig