Kan du heller aldrig finde ud af, hvad du skal give dine bedsteforældre eller ungernes bedsteforældre i gave? Så har vi fundet den fede gave, der helt sikkert giver årskalenderen baghjul. Men som stadig er tilpas personlig til, at den kan vække glæde hos de gamle. 

Det drejer selvfølgelig om de moderne collageplakater eller i instagram plakater. Det er den perfekte gave, der giver dig mulighed for at samle de bedste fotos af ungerne i året, der er gået. En gave som langt de fleste bedsteforældre ville blive sindssygt glade for at have hængende hjemme i dagligstuen. Og så undgår man også det problem med at hitte på, hvilken ubrugelig køkkenmaskine du skal købe i år. Du kan bestille den hjemme fra sofaen, så du behøver ikke engang ud at stå i lange julekøer.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Best man talen: 5 ting du IKKE snakke om til din bedste kammerats bryllup!

Det skulle være relativt let at bestille en collageplakat hos Plakattrykkeren. Du kan uploade dine billeder direkte på deres hjemmeside, så sidder der et par dygtige danske grafikere klar til at justere billederne, og sætte din plakat op i InDesign. Er dine billeder lidt mørke, så kan grafikerne også fikse det. Det er et dansk firma, så du kan altså bare ringe eller skrive til dem, hvis du er i tvivl om noget.

FÅ RABAT: I anledning af den forstående jul har vores venner hos Plakattrykkeren givet os en rabatkode, som vi kan dele med vores læsere. Så skulle du få lyst til at få designet en personlige collage-plakat til dine bedsteforældre eller forældre, så brug rabatkoden: MANDESIDENJUL, når du bestiller din plakat. Hvis du bruger koden får du automatisk 15% i rabat.


Så hvis du vil være i god tid, kan du allerede nu få fikset julegaven til bedsteforældrene. Kunne det ikke være fedt at være i god tid for en gangs skyld? 🙂