Reklame:

Japansk luksus-tog går lige nu viralt på nettet. Toget hedder Shiki-Shima – og når du får et detaljeret kig indenfor i toget, så forstår du også godt, hvorfor hele verden er betaget af det overdådige luksus-tog.

De fleste, der pendler, kan nok skrive under på, at de ikke forbinder togturen hos DSB med luksus, selvom det sikkert kan være behageligt at slippe for at sidde i lange bilkøer på diverse motorveje både morgen og eftermiddag. Komforten i DSB togene kan dog afholde nogle mennesker fra at tage toget. Men hvis du er til komfort i særklasse, så skal du overveje et ophold i det japanske luksus-tog.  Shiki-Shima hedder det nye tog, der tog sine første ture tilbage i maj i år, og det nye tog er blevet et kæmpe hit, både hos japanerne, men også blandt turisterne. Det betyder, at alle afgange er udsolgte frem til marts 2018, så hvis du planlægger en tur til Japan og vil have et ophold i det japanske luksus-tog, så skal du planlægge i rigtig god tid.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Autocamper med indbygget garage: Så blæret er den indvendigt!

Men der er ikke plads til ret mange rejsende i luksus-toget. På toget kan der kun være 34 gæster ad gangen og toget indeholder i alt 17 suiter. Den dyreste suite koster angiveligt 55.520,78 kr per person. For den pris så får du en 3 nætter og 4 dag i toget, hvor du kan opleve den japanske natur helt tæt på. Og så er der naturligvis en Michelin kok ombord, så hvis du mangler et måltid mad eller andet, så er det bare at vifte lidt med hænderne, så kommer en af togets tjenere løbende.

Reklame:

Reklame:

Se hele toget indefra i videoen her:


Reklame-links: