En unge kvinde ved navn Kate McClure strandede fornylig i udkanten af Philadelphia med en tom benzintank. Hvad hun ikke forventede var, at en hjemløs mand skulle komme hende til undsætning.

Kate McClure strandede for mindre end en måned siden ved en udkørsel fra storbyen Philadelphia. Den 27-årige Kate McClure fik hurtigt tilbudt hjælp af en hjemløs mand ved navn Johnny. Men ved første øjekast var Kate skeptisk overfor den hjemløse Johnny. Men Johnny bad Kate om at bevæge sig tilbage til sin strandede bil og låse dørene, imens han gik efter hjælp.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Se videoen: Mand amok i metro og får strømpistol af politiet

Johnny vandrede hen til den nærmeste tankstation og brugte 20 dollars på benzin til Kate. Den taknemmelig Kate kunne forsætte med at køre, og hun lovede at betale Johnny pengene tilbage med både renter og gebyrer. Men Kate ville gerne gøre lidt mere for sin redningsmand, hvilket fik hende til at starte en auktion på GoFundMe, hvor internetbrugere kan hjælpe andre mennesker i nød. Kate ville hjælpe Johnny væk fra gaden. Og missionen er gået rigtig godt, for indtil videre er det lykkes for Kate at samle mere end 350.000 dollars ind til ham.

Se hele historien i videoen her:


Kilde: techeblog