Reklame:


Ved du heller ikke helt, hvad du skal give din mor i julegave? Så har vi den perfekte gaveidé. Vi har fundet julegaven til MOR.

Det kan være en hård test at tage på shoppingtur og finde de helt rigtige julegaver, men du behøver slet ikke at tage kampen. Vores venner fra Plakattrykkeren.dk fortæller om, hvordan de har oplevet et sandt boom i salget af Instagram – og collageplakater  i december måned. Og den populære plakat kan du oven i købet købe hjemme fra sofaen.

Reklame:

Med de personlige Instagram – og collageplakater kan du samle de bedste billeder fra året, der er gået, og så kan din mor eller dine bedstemor hænge dem op på væggen – og nyde dem hele 2018. Plakattrykkeren vil gerne fejre det store boom i salg af plakater ved at give alle jer 20% på jeres næste plakat. I skal bare bruge rabatkoden jul2017, så får I automatisk 20 % rabat.

LÆS OGSÅ: Årets mandejulegaver: Her er listen af ting du skal ønske dig

Og Plakattrykkeren.dk lover, at de sagtens kan nå at levere inden jul. Du kan bestille frem til tirsdag den 19. december og stadig nå at få plakaten under juletræet.

Se hele udvalget af Instagramplakater og Instagramplakater her!

Reklame: