Dyr har det indimellem skidt i verden, men hos Aaron Franks er dyrene i himmelen. I Pennsylvania bor Aaron sammen med sine fire hunde – Tessa, Bruno, Cooper og Mia. Og de bliver alle behandle som var de små menneskebørn.

Aaron Franks er gået all in og har skabt den vildeste baghave for sine firbenede venner, der har gjort ham kendte i det meste af verden. Det er kun et par år siden, at Aaron Franks besluttede sig for at forvandle sin baghave til en fantastisk hunde-legeplads. En beslutning som han små firbenede venner ser ud til at være enig i.

Reklame:

“I feed them, I water them and walk them every day. They get their exercise and stuff, but I guess at the end of the day I just felt like it wasn’t enough,” fortalte Franks til The Dodo. “I felt like this would be a good way to show my love for them. It makes me feel good that I could do that for them.”

LÆS OGSÅ: Nyeste forskning: Derfor er hunde langt bedre kæledyr end katte

Det har taget Aaron Franks lang tid at bygge den vilde baghave. Selv forklarer Aaron Franks, at han udbyggede hunde-legepladsen efterhånden, som han fik skrabet penge sammen til den.

I dag er legepladsen udbygget i tre etager. Der er masser af sjove ting at lave og som en lille detalje, er der en hunde-pool i midten af legepladsen. Og når mørket falder på tændes en masse lys. Ikke underligt at de fire hunde helst vil være på deres legeplads.


“They love it,” forklare Franks. “My two older dogs lay around and hang out. They’ve got some new views now where they can see over the fence. For the two youngest, it’s like a romp room. They go down there jumping and playing around, swinging on the swings. It’s pretty cool.”

Se den vilde baghave i videoen her:

Kilde: Boredpanda