Photo by Courtney
Photo by Courtney

Det er godt at være venner med George Clooney, det kan Clooneys 14 nærmeste venner skrive under på.

Verdensstjernen Clooney har aldrig glemt sine gamle kammerater, selv efter han er blevet en af verdens mest kendte mænd, har han holdt fat i sine rødder. Og den folkekære Clooney har for nyligt solgt sit Casamigos tequila-mærke til 1 miallard dollars, hvilket gør ham til milliardær. Og Clooney er utrolig generøs mand. Det mærkede hans venner på egen krop tilbage i 2013, afslørede hans bedste ven Rande Gerber for nyligt til MSNBC’s headliners.

Reklame:

Tilbage i 2013 gav George Clooney nemlig sine 14 bedste kammerater hver 1 million dollars. Det var under et middagsselskab hjemme hos Clooney selv, at filmstjernen overrakte sine 14 kammerater hver sin kuffert med hver 1 million dollars i. Og kammeraterne fik sig noget af en overraskelse.

Sådan forklarer Rande Gerber situationen til MSNBC’s headliners, da Clooney ringede for at invitere på en middag, de troede skulle være casual:

“Hey, mark September 27, 2013 on your calendar. Everyone’s going to come to my house for dinner.”

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki nyder tennistilværelsen: Her er hendes bedste billeder i 2017


Det kan virke voldsomt at få så mange penge forærende henover middagsbordet, men det er også en virkelig generøs gestus, når man nu selv har så ekstremt mange penge selv. Hatten af for Clooney!

Kilde: Maxim