Alle, der har børn eller har passet helt små babyer, ved også, hvor svært det kan være at få dem til at ligge helt stille. Vi har fundet et genial trick på Facebook, der viser, hvordan man klarer den lille udfordring.

Det kan indimellem godt være udfordrende at skifte en lille baby eller et helt lille barn, der bare har besluttet sig for, at det for alt i verden ikke vil have skiftet ble. En kvinde har på Facebook delt et genial trick til, hvordan man løser det lille problem på en fuldstændig smertefri måde. Alt det kræver er en fornuftig telefonholder eller elastik og så en smartphone med internetforbindelse på. Det du gør, er at du smækker smartphonen i panden og sætter den fast. Enten med en holder eller lidt mere interimistisk med en elastik. Så er du kørende og kan langt lettere fange den lilles opmærksomhed, mens du selv tager dig af alt det kedelige.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Øl-yoga: Hvem vil være med?

Vi indrømmer gerne, at det ser fuldstændig vanvittigt ud. Men det er da genialt at installere en tegnefilm i panden. Det er vi sikker på, at der er fædre derude, som ville ønske de havde opfundet for længe siden!

Vent et øjeblik på at videoen loader – det kan godt tage nogle sekunder:


Kilde: Hyggestedet