Det er snart ved at være tid til at drikke spandevis af gløgg, spise ulækre store mængder julemad og give hinanden julegaver. Vi kommer ikke uden om den – julen nærmer sig. Selvom mange af os sikkert sagtens kunne springe over den. Men julen skulle være godt for forhold, påstår kærlighedseksperter.

Og hvorfor mon det? Ifølge den kendte forholdsekspert og matchmaker Nora Dekeyser fra Three Day Rule er julen lig med kærlighed og dermed et perfekt tidspunkt at finde kærligheden på. Og hvis du her i juletiden, synes det er den eneste single tilbage på planeten, så er det ikke helt forkert, for der dannes flere par lige omkring juletid end mange andre tider på året, hvis man skal tro matchmaker Nora Dekeyser.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Gordon Ramsay har fået vaskebræt

Vi finder kærester ved juletid, fordi der er så meget kærlighed omkring os, som så smitter af på, hvad vi selv ønsker, lyder påstanden. Pointen er, at når du ser andre være lykkeligt forelsket, så får du selv lyst til at blive det.

Men har juleforhold så længere holdbarhed? Det lidt dystre svar er nej, selvom I mødes i juletiden, så har forholdet præcis lige så stor eller lille chance for at overleve.

Så hvis du søger efter en kæreste, ser det altså ud til, at det er i december, at du skal stå til. God jagt derude!


Christmas atmosphere the @luxury_freak way #senstylable #christmastree

Et opslag delt af SENSTYLABLE (@senstylable) den

Kilde: Connery