Her på mandesiden.dk står vi og mangler en mad-blogger, der elsker rigtig mande-mad, og som har lyst til at dele sin madglæde med vores 60.000 unikke brugere.

For os er det vigtigste, at du elsker at lave rigtig mande-mad og skrive om den mad, du laver. Du er måske blogger allerede, men du behøver ikke være det endnu. Vi søger efter en ny eller etableret mad-blogger, der kan lave et rigtig mande-måltid, som er tænkt til mænd. Der må gerne være rigeligt med smør i den mad, du laver. Faktisk så er vores håb, at du ikke tæller kalorier i dine opskrifter.

Reklame:

Om dig:
– Du elsker mad
– Du tæller ikke kalorier i den mad, du laver
– Du elsker klassisk dansk mad og kan lave dem med et lille tvist
– Du kan stege en god bøf og lave en god saftig burger
– Du skriver godt og fængende
– Du tager gode billeder af din mad
– Om du er mand eller kvinde betyder ikke spor – bare du laver mande-mad

Det får du ud af det:
– Dit navn og evt. blog-link kommer ud til mange mennesker
– Erfaring med at blogge til mænd
– Over 60.000 brugere ser dine opskrifter hver måned
– Mulighed for at komme gratis til fede events i Danmark
– Mandesiden.dk kan skrives på dit CV som erfaring

Der findes masser af mad-bloggere allerede, men vi synes, at der mangler en mad-blog, der henvender sig til rigtige mænd. En rigtig mande-mad-blogger, der elsker smør, fløde, røde bøffer, burgere, pomfritter og en rigtig god øl.

Vi håber, at du er frisk på at blive en del af holdet her på Mandesiden.dk. Her er masser af frihed til at sætte dit eget personlige præg på mad-bloggen, så hvis du har en drøm om at blive kendt mad-blogger, så kan du jo kickstarte din karriere her hos os. Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Vil du være med?
Send os en mail med et par ord om dig selv og fortæl lidt om, hvorfor du gerne vil være mad-blogger hos os: info@mandesiden.dk