Ifølge en helt ny undersøgelse fra Zoosk er det ikke helt ligegyldigt, hvad du skriver om i din datingprofil, hvis du ønsker kvindernes opmærksomhed.

Den nye undersøgelser fra Zoosk har undersøgt 7.000 singlers adfærd på datingtjenester og analyseret den efterfølgende. Der viser sig, at det ikke er alle fødevarer, der er lige sexede hos kvinderne. så hvis du omtaler en usexet madtype, kan det faktisk ende med at ødelægge dine muligheder for at fange kvindernes opmærksomhed.

Reklame:

Holdet bag undersøgelsen fandt ud at, at det var et kæmpe hit at navne guacamole i sin datingprofil. De mænd, der havde gjort det, endte med at få en 144 % stigning i henvendelser fra kvinderne. Interessant, ikke?

Men det var ikke kun avocadoer, som kvinderne var besat af.  Faktisk så reagerede kvinderne også meget positivt på mænd, der omtalte deres kærlighed for kartofler. De mænd, der nævnte kartofler fik en øget opmærksomhed. Faktisk steg interesse omkring deres datingprofil med 101 %. Chokolade var også en sikker vinder, viste undersøgelse. Nævner du chokolade i din datingprofil, ser det ud til at opmærksomheden fra kvinderne vil sige med 100%. I hvert fald hvis man skal tro undersøgelsen.

??? @mermaidwaves

Et opslag delt af HOT GIRLS EATING PIZZA (@h0tgirlseatingpizza) den

 


Tilgengæld ser det ud til, at du skal droppe alt snak om fastfood. Det var i hvert fald ikke noget, der virkede positiv i undersøgelsen. Hele 10 % af kvinderne svarede ovenikøbet, at de aldrig kunne finde på at sige ja til en fyr, der ville invitere dem på fastfood-restaurant. Ja, sådan ligger landet altså.

Kvinder vil have grøntsager, frugter og chokolade – og de vil derfor have os til at elske det. Så kniber det med at få opmærksomhed på datingapps, så er det da værd at tænke i at nævne grøntsager og chokolade.

LÆS OGSÅ: Emma Watson er blevet single: Er du hendes nye kæreste?

Kilde: Maxim