Vil du gerne have fat i de gode tilbud til Black Friday 2017? Vi har lavet en lille guide til dig over gode tilbud, du kan få fat i den fredag den 23. november, hvis du gerne vil være i god tid med julegaverne, eller bare står og mangler noget, du gerne gerne vil spare penge på.

25% RABAT PÅ COLLAGEPLAKTER MED DINE EGNE FOTOS:
Som altid giver vores gode venner hos Plakatrykkeren.dk gode rabatter på Black Friday. De giver 25% på alle deres plakater til Black Friday. Men de har allerede givet os en rabatkode, hvis du vil tyvstarte og købe en fed collageplakat til kæresten eller måske til din mor eller bedsteforældrene i julegave. Du skal bare bruge rabatkoden: BlackFriday2017 – den giver 25 % rabat.

Reklame:

[SLGF id=4713]

30% RABAT HOS BOOSTED.DK:
Er du vil med biler, så er der også penge at spare på Boosted magasiner. Et fedt retro-magasin, der byder på massevis af underholdning og guides, hvis du selv gerne vil blive bedre til at skrue på din egen bil. Men du kan også få et godt tilbud på fede hættetrøjer og t-shirt. Tyvstart allerede på Boosted.dk nu! Brug rabatkoden: BF2017, den giver automatisk 30% rabat.

LÆS OGSÅ: Gut forvandler sin baghave til luksus hunde-paradis


Vent med at handle til Black Friday 2017
Det kan være en god idé at vente med at handle dine varer til Black Friday, hvis du for eksempel står og mangler en fryser, et køleskab eller en computer. For der kan være mange penge at spare på de helt store produkter, hvis du venter med at slå til den 23. november. Der er selvfølgelig risiko for at køerne er uendelige lange og at webshops går ned, men hvis du ikke får fat i de gode tilbud, kan du jo bare handle bagefter, så er der ingen skade sket.

Vi ønsker alle god Black friday!