Anne Gadegaard

Du kender hende fra MGP 2003, men i dag er Anne Gadegaard en smuk kvinde, som er begyndt at hjemmetræne.

Hun vandt MGP 2003 med Arabiens Drøm. Senere var hun med i Dansk Melodi Grand Prix i 2015, og i dag er hun blogger med tusindvis af læsere.

Og så er Anne Gadegaard rigtig flittig til at lægge sin dagligdag på Instagram, og senest er hun gået i sving med at træne hjemme på stuegulvet. Og den slags skal selvfølgelig filmes til glæde for alle os følgere.

Se med her:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

I må lige bære over med mig. Første gang jeg prøver at filme på den her måde her på instagram? Er virkelig en spade når det kommer til teknik og effekter, redigering osv. Men øvelse går jo mester?? Jeg tænkte egentlig jeg bare lige ville vise jer nogle øvelser jeg tit laver hjemmefra. De er virkelig effektive, selvom det ser nemt ud. Meningen er at du skal lave øvelserne uden pause, og gerne flere i træk. Jeg laver først “side sparkene” 2×10 gange og det samme med næste øvelse. Tredje øvelse (tredje video) laver jeg først 10 gange og så derefter 10 gange på hælen. Du kan se hvordan jeg løfter foden i videoen og laver samme øvelse, men så bare på hælen. Det gør jeg over 2 gange! 4 video laver jeg 20 gange (laver kun 10 i videoen) og derefter 20 af den sidste øvelse. Puuuuha? Håber det gav mening? Men jeg vil helt klart sige lav så mange du kan. Men pres dig selv self?? Det er virkelig en der kan mærkes hvis man giver den gas??

Et opslag delt af ANNE GADEGAARD (@annegadegaard) den