Reklame:
Populære sexstillinger

Sex indeholder mange aspekter, men fælles for dem er, at de er forbundet med nydelse, nærvær og intimitet. Sex skal være sjovt for både dig og din partner, og det kan man gøre på mange måder. At udforske forskellige stillinger er én af dem; læs med her i artiklen for at se de mest populære stillinger – i verden.

Sex er ikke bare sundt for kroppen, men også for det mentale helbred, og det styrker samtidigt intimiteten mellem din partner og dig. Sammen med Eroti.dk har vi, på baggrund af indsamlet viden, udarbejdet en artikel, hvor vi afslører de 5 mest populære stillinger verden over.

Selvom sex er sundt, ender det af og til med at være rutinepræget. Man har travlt i hverdagen, og at udforske intimiteten og det sexsuelle med sin partner står måske ikke lige højest på huskelisten. Men når det kommer til sexstillinger, kan lidt afveksling ofte gøre store underværker. At finde sexstillinger der er sjove og stimulerende, uden de bliver akavede og avancerede, er dog et helt andet problem.


De mest populære sexstillinger i verden er til gengæld nogen, alle kan være med på, og de kræver ikke nogen vild akrobatisk udfoldelse. Vi har samlet et lille udpluk til dig her, hvis du er nysgerrig på at prøve noget nyt og se, hvad andre foretrækker i soveværelset.

Kaptajnen

Hvis man befinder sig i missionær, er overgangen til Kaptajnen nem. Her er styringen fuldstændig overladt til ham. Man kan med fordel placere en pude under hendes lænd for at løfte den op og tillade dybere penetration. Der er rig mulighed for øjenkontakt, og nem adgang til hendes underliv. Og hvem ønsker ikke at se sin partner i fuld nydelse?

Vandkanden

Befinder I jer allerede i cowgirl-stillingen, kan I nemt rykke videre til denne. Vandkanden tillader jer at komme ekstra tæt på hinanden, og der er virkelig lagt op til intimitet i stillingen. Du kan hviske alle de frækkeste ting til din partner eller blot nyde hende stønne i dit øre. Uanset hvad er der lagt op til, at I kan nyde hinandens varme kroppe fuldt ud.

Doggy style

Doggy style har naturligvis, og vil nok altid have, en plads i toppen over de mest populære sexstillinger verden over. Man kan nemt variere denne klassiker og spice den op på mange forskellige måder. Kun fantasien sætter grænser!

Sexstillinger forbindes ofte med en position, hvor den ene part penetreres på den ene eller den anden måde. Sexstillinger behøver dog ikke nødvendigvis at indebære penetration. De kan også foregå med oral stimulation, og selvom det lyder ligetil, så kan man sagtens være kreativ med stillingerne der også. En af verdens mest populære sexstillinger er faktisk også en stilling med oral stimulation.

Den Siddende Kat

Er der noget frækkere end at sætte sig på sin partners ansigt? Ved Den Siddende Kat sidder hun over skrævs på sin partner, imens han udøver oralsex på hende. Han har fuld adgang til hende, samtidigt med han har frit udsyn til at se hende vride sig i nydelse. Så bliver det ikke bedre!

Mange af de mest populære sexstillinger er faktisk blot allerede eksisterende stillinger med et lille twist. Det gør til gengæld, at de fleste kan være med på dem, og at man ikke skal begive sig ud i noget helt nyt og avanceret – og der er stadig ikke gået på kompromis med stimulationen. Vi forstår i hvert fald godt, hvorfor disse stillinger er nogle af de mest populære i verden!

Mangler du mere inspiration, eller er du blot nysgerrig på resten af de mest populære sexstillinger i verden? Klik her og se den fulde artikel, hvor du præsenteres for mange flere stillinger.

God fornøjelse.