Sådan laver du den perfekte hot toddy

Er du heller ikke pjattet med vinter og kulde? Så husk på at det er den perfekte undskyldning til at nappe sig en hot toddy.

Når vinterdagene føles lidt for lange, så er det ved at være tid til at finde whiskyen frem. Hot Todd’en er en vinterklassiker, der kan laves med whisky, brandy eller rom.

LÆS OGSÅ: Beerjet serverer 1.000 øl i timen

Vi har fundet en opskrift, der skulle være guddommelig, hvis man ellers er til en hot toddy. Det er Joann Spiegal fra Manhattans anerkendte Dead Rabbit, der har delt sin hemmelige opskrift med Maxim. Selv forklarer Joann sin besættelse af den lækre vinterdrik således:

“The Castle Hot Toddy has an extra kick of sweetness by incorporating honey syrup and honey liquor, which makes it one of my favorites during the cooler months, forklarer hun.”

Det skal du bruge til en Castle Hot Toddy:

30 ml. Knappogue Castle (gammel malt irsk whisky)
30 ml. Celtic Honey Liqueur (honning likør)
1 Citronskive
5-6 styks kryddernellike
Varmt vand

Klik videre på pilene