Reklame:


Fie Laursen Islam
Foto: Fie Laursen på TikTok

Fie Laursen er tilsyneladende konverteret til Islam. Det fortæller hun i en video på TikTok.

Efter Fie Laursen havde været udsat for en oplevelse, hvor hendes hunde var løbet væk, tog hun et drastisk skridt. Hun bad nemlig til Allah om, at han skulle finde hendes hunde og bringe dem hjem. Det gjorde han. For bare to minutter efter, at Fie Laursen havde vendt sig mod himlen og råbt: “Allah, vis mig, giv mig mine hunde,” dyttede to biler nede på vejen, og Fie Laursens elskede hunde vendte tilbage til den kendte blogger. Det skriver Dagens.dk.

Historien fortæller Fie Laursen selv på det sociale medie TikTok i en video, der forklarer hvorfor hun er konverteret til Islam.

Reklame:

Fie Laursen forklarer videre i videoen: “Efter at have læst koranen og have så mange venner, der er muslimer, der valgte jeg at tage en chance. Fordi det var det, der kaldte på mig,” mens hun står og ryger ud af et vindue med sine hunde vimsende rundt om fødderne.

Om videoen forklarer Fie selv med et opslag: “Havde brug for at tale direkte fra hjertet… det er okay at være dansk, og fravælge vores religion for at omfavne en ny, som tog imod os.”

@fielaursenofficiallHavde brug for at tale direkte fra hjertet… ❤️ det er okay at være dansk, og fravælge vores religion for at omfavne en ny, som tog imod os.

♬ original sound – FIE LAURSEN

Reklame: