Fotos: Thomas Martzak

Hun er 31 år gammel og fra Kolding. Maria Mai er navnet, og her skal du møde den smukke fitness-pige, der ved hjælp af fitness har vendt sit liv til noget super positivt.

Fortæl lidt om dig selv:
“Jeg startede for alvor med træning for fire et halvt år siden efter mange år med spiseforstyrrelser. Jeg stillede op i bikini fitness i 2015 – det gik VIRKELIG dårligt – men var en mega fed oplevelse! Først det seneste år har jeg fået et 100% sundt forhold til min krop, træning og kost, hvor jeg nu træner præcis, som jeg har lyst til – så jeg også kan spise pizza, sushi, kage og chokolade, som jeg på ingen måde kan holde mig fra.

Hvilke dele af din krop er du mest blad for i dag:
“Det må være mine ben og min booty – lange ben og en popo, der sidder som den skal, vil jeg ikke bytte for noget i verden.”

Hvad er de skøreste kommentarer du har fået på Instagram:
“Uh! Der er flere… Har lige fået et tilbud om at komme til Fiji, hvis jeg var klar på at blive gift. En ville købe mine strømper (!?), og en ville bare fortælle, at hans gamle far syntes, jeg var super lækker…”

Hvad kan du bedst lide at træne og hvor henne?
“Jeg elsker at træne ryg og skulder! Jeg træner i Fitness World 5-7 gange om ugen, de uger jeg er hjemme.”

Hvor kan folk følge dig henne?
“På min Instagram-profil. Synes da I skal tage et kig forbi! Næsten daglige opdateringer af billeder – men vil man lære mig lidt bedre at kende, skal man hoppe med på min storys.”

Følg Maria lige her!

Se flere billeder herunder: