Sabrina Sau


Hun blev landskendt, da hun datede selveste ‘Ulven Peter’, men den 25-årige fynbo er meget mere end det. Hun har fart på og er i gang med ny webshop – ved siden af arbejdet på en skønhedsklinik og det allervigtigste job: At være mor for sin treårige datter. Læs hele interviewet med super smukke og meget ærlige Sabrina Sau her!

Navn: 
Sabrina Sau

Evt. kælenavn: Sabs eller Sau

Alder: 
25 år


Bopæl: Odense

SE MEGET MERE TIL SABRINA HER!

Hvad arbejder du med til dagligt?
“Jeg er sekretær og behandler i en skønhedsklinik.”

Er du ved at starte egen virksomhed? Fortæl lidt om den.
“Ja, det er jeg. Min kammerat og jeg er ved at skulle lancere vores egen webshop, som kommer til at køre med tøj, sko og tasker. En kæmpe drøm, som nu endelig er ved at gå i opfyldelse! Den hedder Moonia – se her!

Sabrina Sau

Og du er mor?
“Jeg er mor med stort M . Jeg har en skøn, lille prinsesse på knap tre år.”

Træner du meget?
“Jeg gjorde, men jeg har faktisk ikke rigtig fået trænet, siden Corona lukkede landet ned første gang. Jeg opstarter helt klart igen, så snart det er muligt.”

Hvad siger familie og venner til, at du er så populær på Instagram i dag?
“Uha, alle mine nærmeste er enormt støttende omkring mit influencer-liv. Det var svært for nogle at læse om mig i medierne (blandt andet Se og Hør, BT, EB og forsiden.nu), at blive genkendt på gaden osv., men de ved, at jeg bruger en del tid på det og går meget op i det. Jeg hjælper flere veninder med at komme i gang selv, men det tager tid og er hårdt arbejde. Man kommer ikke sovende til at være influencer, selvom det for nogle kan se meget nemt ud.”

Sabrina Sau

Hvad er dine egne tanker omkring din tilstedeværelse på Instagram? Har du noget dybere formål med det, eller er det primært for sjov?
“Det er faktisk lidt blandet. Jeg ønsker, at min Instagram skal være et hyggeligt sted for folk at være – men også, at den giver mening. Jeg har fået en masse beskeder igennem tiden fra piger, som ser mig som en kæmpe inspiration. Jeg har hjulpet flere med motivationen om kampen mod undervægt og træning, som jeg selv har oplevet.

Men det primære formål med min profil er faktisk, at man skal have lov til at være sig selv. Hvorfor skal man pakkes ind i flyverdragt, blot fordi man er mor? Må man ikke vise sin krop, uden at det skal betegnes som om, at man er billig? Kan man ikke være stolt af sin krop og vise den frem? Dette emne træder MEGET igennem på min profil.”

Sabrina Sau

Hvad elsker du at lave i din fritid?
“Jeg bruger faktisk min Instagram som fritid. Jeg slapper af og finder ro i at ordne billeder og diverse. Derudover elsker jeg, som alle andre, at bruge tid med mine venner, min familie – og at træne.”

Er du single? Hvis ja, hvad skal gutterne derude gøre for at lokke dig på date?
“Ingen ved det, alle snakker om det 🤭🤭🤭”

Hvad er det bedste ved Instagram – og hvad er det værste?
“Det bedste ved Instagram er at føle, at man gør bare en lille forskel for nogen. Enten at være en inspiration eller en glæde hos et andet menneske. Jeg får stor respons på mine opslag og mine Stories. Jeg føler, at jeg gør mine følgere GLADE. Jeg får stor ros for at være mig selv, hvilket bl.a. viser sig en del i mine Stories.

Det værste er, at man ikke aner, hvem der sidder på den anden side af skærmen. På de to år, som jeg har brugt på min Instagram, har jeg dog kun modtaget måske max fem nedværdigende beskeder, men de fem fylder også rigtig meget indeni mig. Folk tænker ikke altid over, at der sidder en anden person bag ved skærmen, som rent faktisk bliver ked af det. En person med følelser. Så det værste ved Instagram er nok, at man har så nemt ved at lave fake profiler – og at man dømmer andre ud fra billeder.”

Sabrina Sau

Beskriv dig selv med tre korte sætninger:
“Udadvendt men samtidigt genert – og one hell of a sexy mama!”

Vi har alle et par laster eller ting, som vi måske ikke burde gøre – hvad er dine?

“JALOUSI, helt klart. Jeg har været i nogle enormt usunde forhold igennem tiden, og det har helt sikkert sat sine præg.”

Hvor kan folk møde dig henne i fremtiden?

“På den røde løber, naturligvis! 🤪”

Sabrina Sau

Hvad drømmer du om?
“Jeg drømmer om at blive en succesfuld forretningskvinde! Men, hvem gør ikke det?”

Noget du gerne vil sige til Mandesidens læsere?

“Jeg vil faktisk bare gerne takke alle jer, der er begyndt at følge med på min profil, siden Mandesidens opslag om mig. Det sætter jeg enormt stor pris på, og jeg bliver SÅ glad for alle jeres søde beskeder, likes og kommentarer.”

SE MEGET MERE TIL SABRINA HER!

Sabrina Sau