Supernørd, skaldede, dunk eller ingen dunk det er et stort mysterium, hvordan du kan score kvinder? Der er så mange forskellige forskningsresultater, der peger i hver sin retning. For hvad er det i virkelighed kvinderne falder for hos en mand?

Hvis du troede, at det var nok, at du rendte rundt med verdens største personlighed og smukkeste fjæs, og troede at det var det, der rykkede hos kvinderne – så tro om igen. Videnskaben kommer endnu engang til at skuffe dig, medmindre dine muskler fylder godt i landskabet. For en ny undersøgelse offentliggjort i Royal Society journal Proceedings B viste helt entydigt, at kvinder altid foretrækker stærke mænd med muskler, der fylder noget.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Når du har den her alder, så peaker dit sexliv for vildt

Undersøgelsen foregik således, at 160 kvinder blev vist fotografier af mens torsos, og derefter blev de bedt om at bedømme deres attraktivitet. Måske ikke så overraskende valgte kvinderne at give de mænd højest point, som havde de største muskler.

“We weren’t surprised that women found physically strong men attractive… what did surprise us was just how powerful the effect was,” fortæller researchleder Aaron Sell of Griffith University in Australia til The Guardian.

Det ser altså ud til at et af nytårsforsætterne bør være at anskaffe sig et kort til det lokale fitnesscenter. Hvis man altså tror på den nyeste forskning på området, der går imod tidligere studier, der peger på en lille vom, som en fordel hos kvinderne.


Kilde: Maxim