Reklame:

De fleste af os træner enten ved at gå en tur i fitnesscenter eller nappe en løbetur, men måske skal du overveje, hvordan du bruger tiden bedst, når du motionere. En ny undersøgelsen har nemlig slået fast, at vi også forbrænder relativt mange kalorier af, mens vi har sex. Så måske bør nogle af turene i fitnesscenteret eller på landevejene erstattes med en god omgang sex.

Pointen er, at når du har sex, så forbrænder du en masse, fordi du sveder, dit hjerte slår en million gange i minuttet, og kalorierne rasler af dig! Ingen tvivl om, at sex er motion!

Reklame:

LÆS OGSÅ: Din alder bestemmer hvor meget sex du får: Tør du se resultatet?

Men hvor mange kalorier drejer det sig så om?

Den nye undersøgelse fra Universitet i Montreal har undersøgt det for os – og de fandt ud af, at vi i gennemsnit forbrænder 100 kalorier under akten. Men hos kvinderne var tallet lidt lavere nemlig 69 forbrændte kalorier.

Reklame:

“Mænd vejer mere end kvinder, så energiforbruget er altså højere hos mænd, selvom øvelsen er den samme,” forklarer Antony Karelis, der er professor i human kinetik på universitet i Montreal.

Desuden yder mænd typisk lidt mere end kvinder under akten, hvilket også kan forklare forskellen på forbrændte kalorier.

Kilde: Maxim
Foto: Pexels

Reklame: