Reklame:


De fleste er meget nysgerrige på, hvor mange sexpartnere deres nuværende kæreste egentlig har haft. Nu afslører Playboy, at det faktisk er langt færre, end vi måske går rundt og tror. I den nye undersøgelse har en lille gruppe forskere udspurgt 1000 amerikanere og 1000 europæere om deres tidligere sexpartnere og erfaringer. Og det har været lærerigt både for forskerne selv, men også for os her på redaktionen!

LÆS OGSÅ: Badass campingvogn: Vent til du ser, hvor cool den er indvendigt!

Reklame:

Ifølge den nye undersøgelse har en gennemsnitlige kvinde haft syv sexpartnere igennem et liv, mens det tal hedder seks for mænd. Men begge køn fortalte, at de var tilbøjelige til at lyve om deres tidligere seksuelle erfaringer. Kvinderne løj og fortalte, at de havde været i seng med færre, end de egentlig havde. Mens mændene ofte overdrev og fortalte, at de havde været i seng med flere, end de egentlig havde.

Begge køn var desuden meget åbne for, at man sagtens kunne have flere partnere end de seks til syv. Kvinder satte en øvre grænse på 15 sexpartnere, mens mændene satte deres grænse til 14.

Så I kan godt være rolige derude! Det ser slet ikke så slemt ud med tidligere sexpartnere, selvom du måske skal lægge et par stykker til, hvis du tager mod til og spørger ind til hvor mange, hun tidligere har været sammen med.

Reklame:

Kilde: Playboy
Foto: Free Pexel