Reklame:

Det er aldrig rigtig til at blive klog på, hvad kvinder egentlig finder attraktivt ved en mand. Men nu er der kommet en ny undersøgelse, der måske kan hjælpe os til at forstå kvinder lidt bedre.

Det ser ud til, at det gør dig enormt attraktiv, hvis du er i et forhold. Det fortæller en helt ny undersøgelse, der netop er blevet offentliggjort i Scientific Reports i hvert fald. Måske kender du selv situationen. Du er single og ingen kvinde på jorden kigger til din side. Men i de perioder, hvor du har dame på, så er der ingen grænser for, hvor mange kvinder der byder sig til.

Reklame:

Det er der tilsyneladende en videnskabelig forklaring på. Den nye undersøgelse har dokumenteret, at det faktisk giver mænd en øget attraktivitet at være i et forhold. Det kan helt klart spores, at mænd i forhold bliver mere interessante for kvinderne. Og forskerne gjorde endnu en opdagelse om kvinderne. Det så nemlig ud til, at de kunne påvirke hinanden til at rate mænd bedre, end de egentlig selv ville.

LÆS OGSÅ: En dåse om dagen er vejen til et langt liv, forklarer 104-årig

Det viste sig i undersøgelsen, da forskerne bad de kvindelige deltagere om at bedømme billeder af mænd og bagefter afslørede, hvordan andre kvinder har give de samme mænd point. Det viste sig, at kvinderne efter at have hørt, hvordan andre kvinder ratede mænd, var tilbøjelige til at ændre vurdering for at matche andre kvinder.

Reklame:

“Women in our study found men’s faces more attractive if other women had given that face high ratings. But the same goes for pictures of abstract artworks,”, forklarede ledende forsker Dr. Kate Cross

Det betyder altså, at du bare skal overbevise en kvinde, så kommer de andre rendende. Godt at vide! 😉

Kilde: Maxim

Reklame: