Reklame:
Solbriller fra McLaren
Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Du kender dem som producent af nogle af verdens fedeste superbiler. Navnet er McLaren. Men nu laver de også sprøde solbriller.

De nye solbriller skal fremstilles i samarbejde med den franske specialist, L’Amy Group. Navnet bliver McLaren Vision Collection, og det er en serie af letvægts- og luksussolbriller, der skal shine af samme lækre hightech som deres hurtige biler.

De billigste solbriller kommer til at koste 2.200 kr., og Premium-serien starter så ved 6.500 kr., men de løber hurtigt op i det dobbelte, hvis du skal have dem speciallavet, så de passer til din ansigtsform.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:


Det sker ved hjælp af et smart 3D-scan, hvorefter McLaren så fremstiller stellet, så det matcher dit ansigt perfekt. Lidt smart, men altså også lidt dyrt.

“Using industry-first technologies such as 3D-printed titanium frames and Leica sun lenses, the McLaren Vision Collection epitomizes the design innovation and pioneering technical excellence that is at the core of the McLaren brand’s DNA,” fortæller McLaren CEO Mike Flewitt i en pressemeddelelse.

Her kan det altså også læses, at McLarens nye solbriller kan fås med glas fremstillet af kameraspecialisten Leica, så glasset får så få refleksioner som muligt. Det gør solbrillerne særligt gode til sport.

De kan købes fra juli måned 2019.

Læs mere her.

McLaren Vision Collection McLaren Vision Collection