Reklame:
Manson's Bloodline
Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Manson’s Bloodline er en ny Viaplay Original dokumentarserie i fire dele, som går tæt på arven efter kultlederen og massemorderen Charles Manson. Serien har fulgt Mansons barnebarn, Jason Freeman, igennem 16 måneder, hvor han forsøger at komme fri af den blodige arv fra sin farfar, som har kastet en skygge over hele hans liv. Dokumentarserien har premiere på Viaplay fredag den 9. august.

For 50 år siden udførte Charles Manson og hans kult en række mord på velhavende mennesker i Hollywood, herunder den gravide berømthed Sharon Tate, som chokerede USA og resten af verden. Manson blev idømt livstid for mordene, selv om han ikke udførte dem selv, men hjernevaskede sine “følgere” til at dræbe.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:


Mange dokumentarer har siden skildret sektlederens liv, og hvad der egentlig skete i 1969. Den nye Viaplay-dokumentar Manson’s Bloodline fokuserer på, hvad konsekvenserne blev for nogle af de mennesker, der skulle leve videre efter de bestialske mord – nemlig Mansons egen familie.

Jason Freeman er Charles Mansons eneste levende slægtning. I dokumentarserien fortæller han for første gang om, hvordan det har været at vokse op som barnebarn af en af de mest berygtede og hadede mænd i amerikansk historie. En arv, der har kastet en lang og tung skygge efter sig.

– Jeg har altid haft en mørk sky rundt om mig, og jeg har tilbragt hele livet ind og ud af fængsler, fortæller Freeman.

I 16 måneder har kameraerne fulgt Jason Freeman i hans forsøg på at komme overens med sin blodige arv, og at få styr på sit liv, så han hverken ender som sin far, der begik selvmord, eller som sin farfar. For første gang nogensinde bliver der mulighed for at høre optagelser af telefonopkald, Manson foretog til Jason fra fængslet, og vi følger Jason når han forsøger at komme til at møde sin farfar for første gang.

Manson’s Bloodline har premiere på Viaplay den 9. august. Alle fire episoder udgives samtidigt