Reklame:

Du skal finde dig en lav og kortbenet kvinde, hvis du skal tro forskningen. Verdens lykkeligste par består af en høj mand og en lav kvinde. 

Det er ofte, at kvinder dater mænd, der er højere end dem selv. Generelt set er vi mænd jo højere end kvinder, hvilket skyldes genetik. Selvfølgelig sker det indimellem, at størrelsesforskellen vender, og at en lavere gut finder kærlighed i en høj kvinde. Men det er ikke så almindeligt.

Reklame:

Men vidste du, at kombinationen af en kort kone og en høj mand er en af ​​hemmelighederne bag et vellykket ægteskab?

I en undersøgelse fra 2017 undersøgte forskere over 8.000 deltagere, og de fandt en direkte sammenhæng imellem ægteparrets lykke og deres højdeforskel. Jo højere du er end din kone eller kæreste, jo mere vellykket vil jeres forhold også være.

Som vi alle ved, er der fysiologiske forskelle på mænd og kvinder. Mænd har klassisk set skulle beskytte familien imod farer, og derfor var det hensigtsmæssigt, at han var størst.

Reklame:

Og selvom det ikke er nødvendigt på samme måde at beskytte familien. Så er det tilsyneladende de samme urinstinkter, der går i gang hos nutidens par. En høj mand er bedre i stand til at beskytte sin familie. Det gør åbenbart stadig kvinder lykkelige i 2018, når hendes fyr kan beskytte hende, selvom vi ikke lever i stenalderen. På samme måde som det gør os fyre lykkelige, at vi kan beskytte vores familie. Det hele er ifølge forskerne printet ind i vores DNA. Du kan ikke argumentere imod biologien.

Så hvis du ikke allerede dater, så kan de være du skal overveje at kigge efter de lave kvinder.

Kilde: Maxim

Reklame: