Er du også ved at være træt af at swipe til højre og venstre i én uendelighed, hvor halvdelen af profilerne enten er fake eller er fyldt med kiksede duckface-billeder og se-mig-i-fitness-selfies? Så hør efter nu!

Det danske firma bag Elitedaters har nu skabt en super sprød meet-up app, som skal være det seriøse svar på f.eks. Tinder. Og hvordan sikrer man så lige seriøsiteten? Jo, man sørger naturligvis for, at alle brugere skal benytte LinkedIn til at oprette profil med. Det er dælme smart. Navnet er Helloyaa.

Reklame:

”At man på Helloyaa skal identificere sig med sin LinkedIn-profil hænger godt sammen med ideen om en generelt højere kvalitet. Men hvad der er endnu vigtigere for Helloyaas eksistensberettigelse er, at der netop i disse år er en markant stigning blandt singler, der finder deres kæreste på sin arbejdsplads eller via sit professionelle netværk”, forklarer medstifter Nigel Rasmussen.

HELLOYAA ÅBNER BARER
Det er ikke kun i den virtuelle verden, at Helloyaa har store planer. Fysiske mødesteder er på vej – og ligesom i appen er der lagt vægt på stil, klasse og seriøsitet.

”På Helloyaa går vi ikke kun efter at have mange profiler. Der skal også være en masse samtaler, og derfor åbner vi The Helloyaa Bar senere på sommeren. Det bliver eksklusive pop-up fredagsbarer i København og Aarhus,” siger Nigel Rasmussen.

Men er Helloyaa bare endnu en app fyldt med 95 procent mænd? Nix, vi har netop talt med stifterne, og lige nu er der faktisk 65 procent kvinder tilmeldt! Så hvad venter du på?

DOWNLOAD HELLOYAA NU – KLIK HER!