Find den rette bookmaker og bettingsite for dig

Dette indhold er sponsoreret.

I en jungle af muligheder indenfor bookmaking, kan det måske være svært for dig at finde det helt rigtige sted at spille. Du er måske i tvivl om, hvad forskellen egentlig er på de forskellige sider? Og er du i usikker på, om du kan stole på den enkelte side?

Én ting er sikkert. Du skal have en god spiloplevelse hos din bookmaker. For at få dette, er der flere områder, som du kan undersøge på forhånd. Læs med herunder, og få guiden til, hvordan du finder den helt rigtige bookmaker for netop dig på Mesterbold.dk.

Hvor starter du? 

Først og fremmest skal du sikre dig, at din bookmaker er dansk. I 2012 blev det gjort til lovkrav, at bookmakere skal have dansk licens for at markedsføre deres produkter i Danmark. Det betyder for dig, at du med sikkerhed kan stole på de danske bookmakere, og derfor også kan spille med ro i maven, uden at tvivle på, om dine penge ender i de rigtige hænder. En god ide for dig vil derfor være at vælge de danske bookmakere. Så er du på den  sikre side.   

Danske bookmakere

Hvad er så egentlig forskellen på de danske bookmakere? Og er det nu også relevant? Måske er spillesiderne mere forskellige end du egentlig havde regnet med. Ved at læse oversigter over de forskellige danske bookmakere, kan du hurtigt få et indblik i, hvilke områder de enkelte spillesider særligt har at byde på.

Her er det områder som bookmakerens app, odds bonusser, deres udvalg, freebets eller mulighed for livestreaming, som måske kan have interesse for dig, når du begynder dine spil. Nogle bookmakere tilbyder nemlig freebets på et vist beløb hver måned, som du måske vil sætte pris på. Eller måske du mere værdsætter  udvalget, som siden har. Det må dine interesser og smag afgøre.

Tjek ratings af den bedste bookmakere

Hvis du ikke har et specifikt område, som interesserer dig, så er der faktisk allerede lavet bedømmelser af danske bookmakere. De danske spillesider er blevet ratet fra 1.-15. plads med stikord omkring den enkelte side, som giver dig et overblik over helheden af siderne. Her vil du i så fald være et skridt nærmere til at få en god spilleoplevelse. Er det første gang, du spiller, så kan dette måske være en god rettesnor for dig at starte ud med, indtil du finder ud af, hvilke områder, som netop du værdsætter, når du spiller. 

Spil med omtanke

Når du har valgt din bookmaker, så er du klar til at få en fed spilleoplevelse. For at opretholde den gode oplevelse er det er dog vigtigt, at du ikke lader dig rive med af de mange fristelser. Du kan hurtigt miste mange penge under dine spontane satser. Det kan derfor måske betale sig for dig at sætte et budget, inden du en lørdag aften sætter dig til rette for at spille, så du kan bevare dine gode spilleoplevelser.