Løbehjul fra Legehjulet.dk

På rekordtid er løbehjulet igen blevet mega populært. Tilbage i 2013 var det trick-løbehjulet alle ville have. Det var så hot, at mange gladeligt betalte 2.000 kr for et godt løbehjul til at køre på ramper med.

Men i dag er det en ny dille, som er vundet frem. Den er affødt af snakken om klima og CO2-udslip. En kamp vi alle gerne vil tage, som den seneste valg viste.

MÆND kan også køre på løbehjul og lade bilen stå engang imellem
Det har vist sig, at et løbehjul med store 200 mm hjul er vanvittigt praktisk som transportmiddel. Du kan folde det sammen og bære det, smide det bag i bilen, have det med i bussen, køre det med op i skolen… Ja, alle steder. I flyet eller i båden eller med på ferie. Kort sagt: Flere køber et løbehjul.

Løbehjulet løser et praktisk problem. Vi hader at gå. Vi hader at være langsomme. Vi elsker at komme hurtigt fra A til B. Gerne BILLIGT. Det er her, at løbehjulet opnår topkarakter.

Nu er det blevet så street at køre på løbehjul, at også mænd gør det. Vi ser slipsefyren køre på det. Vi ser industriarbejderen og sygeplejersken køre på det. Alle samfundsklasser er med på moden. Hvad med dig?

Det er lidt som om, at følgende læresætning er vagt til live: Rigtige mænd kan lide hestekræfter. Men hvad er stærkere end dig selv?

Og det er jo sådan, at finder vi noget, der hjælper os selv, så er vi klar til at bryde med nogle fordomme, vi har haft – og flytte os mentalt til et nyt niveau.

Valg af transport-løbehjul til MÆND (og damer…)

Hvis du er med på moden og vil i gang med at køre på løbehjul, kommer her et par tips.

1/ Sørg for at vælg et løbehjul med minimum 200 mm hjul. Store hjul gør, at du kommer lettere frem.
2/ Vælg et løbehjul med bæresele, hvis du skal have det med i bussen. Så er det praktisk langt lettere for dig at klappe det sammen og bære løbehjulet som en taske.
3/ Vælg et løbehjul, som har støttefod. Det er fedt, at du kan parkere løbehjulet uden brug af en væg. Så slipper du også for, at det ligger og vælter rundt.
4/ Vælg et løbehjul med ABEC-9 kuglelejer. Jo højere tal, jo bedre rulleevne. Når du vælger et ABEC-9 hjul, er du sikker på, at du kommer hurtigt frem.
5/ Vælg et løbehjul med gummihåndtag. Du kan få løbehjul med skumhåndtag – men de holder ikke så længe + de får en svampet fornemmelse, når du holder på det, efter det har regnet.

Du kan f.eks. vælge et Apollo Phantom 200 løbehjul eller et RASK 200 mm løbehjul. Begge løbehjul fås i flere farver og overholder disse kriterier.

Så spørgsmålet er, hvornår vi ser dig rulle derude? Vi er klar!