De fleste af os gad helt sikkert godt at vide hvilken type mand det egentlig er kvinderne går efter, når de skal vælge partner. Du har måske allerede en idé om, hvilken type kvinderne foretrækker. Igennem de seneste mange årtier har kvinderne typisk fået kastet i skoen, at de går efter badboy-typen. Men nu viser et helt nyt studie, at den moderne kvinde faktisk langt hellere vil date søde fyre. De trofaste, ærlige og søde mænd har altså formået at give badboy’en baghjul.

LÆS OGSÅ: Snyd vennerne til at tro, du er stinkende rig: Lej den her vilde jet!

Så det er altså ved at være en saga blot, at badboys er sexede. Ifølge den nye australske undersøgelse, så synes begge køn at foretrække søde og venlige partnere. Lederen af den australske undersøgelse professor Gery Karantzas formulerer resultaterne således:

Reklame:

“This idea that women are after a broody guy is garbage — no one wants to be treated badly in a relationship. Bottom line is for us to survive and feel valued as individuals we need people to care for us and we have a desire for human connection and affection.”

Undersøgelsen er baseret på 1000 kvinder, der alle er blevet spurgt om, hvilken kendt de helst ville date, og her var det overraskende Chris Hemswoth og Channing Tatum, der fik flest stemmer. Begge berømtheder er kendte for deres stærke familieværdier. Det samme mønster tegnede sig, da mændene skulle pege på den partner, de foretrak. Her blev kendte kvinder som Margot Robbie, Delta Goodrem og Jennifer Lawrence nævnt. Som også er søde kvinder, der er nede på jorden.

Og professor Gery Karantzas forklarer her, at det netop er karaktertrækkene, som at være en god far og et godt menneske, som har fået kvinderne til at pege på netop Channing Tatum:


“He seems like a good partner, a good father and a good person. And he rocked the dad-bod for a while, so that makes him seem like a normal guy.”

Så nu behøver du altså ikke at spille rå mere. Din bløde side er i virkeligheden den kvinder går efter – i hvert fald i Australien! Så mon ikke det samme gælder herhjemme?

Kilde: Connery