Reklame:
LEGO Adidas Superstar

Adidas Originals og LEGO bygger videre på deres gode samarbejde og er denne gang gået sammen om at præsentere et stærkt nyt bud på den klassiske Superstar-silhuet. Men en version bygget af LEGO klodser lanceres også!

Adidas Originals LEGO Superstar-sneakeren fremhæver ikoniske elementer fra begge mærker og forener den tidløse æstetik, der kendetegner Adidas, med LEGO brandets letgenkendelige klodser.

LEGO Adidas Superstar

Reklame:

LEGO Superstar-sneakeren i voksenstørrelse nytænker på en legende måde den ikoniske silhuet med en klassisk hvid og sort læderkonstruktion, som løftes af de tre striber, skaltåen og hælen, der er omhyggeligt udformet som en perfekt gengivelse af LEGO klodsmønsteret. Gyldne blade runder det stilfulde look af.

Versionen til voksne suppleres af en sko i børnestørrelse, som her er et farverigt og legende LEGO bud på Superstar-sneakeren, der giver mulighed for at inddrage hele familien.

LEGO adidas Originals Superstar 10282

Reklame:

Med denne helt nye LEGO oplevelse genskaber du den ikoniske sneaker ud af LEGO elementer og bygger et samlerobjekt, der helt sikkert vil sætte gang i snakken.

Ligesom den ægte vare omfatter denne LEGO version grafikken fra den ikoniske adidas Originals Superstar-sneaker, skaltåen, det trebladede logo og de 3 takkede striber. Højre eller venstre sko? Du bestemmer! Eller få to, så du kan lave et par! Sættet indeholder 17 ekstra LEGO elementer, så du kan vælge, om du vil bygge sneakeren til højre eller venstre fod. Realismen får et ekstra pift med snørebånd og en autentisk skotøjsæske.

LEGO Adidas Superstar

Reklame:

Modellen er over 12 cm høj, 27 cm lang og 9 cm bred, og der medfølger udstillingsstand og faktaplade, så den kan få anerkendende blikke fra alle, der elsker adidas og streetwear-samlerobjekter, samt LEGO fans.

“Som barn af 80’erne og ung i 90’erne var Superstar-sneakeren, med sine rødder i street art-kulturen, en utrolig ikonisk genstand, og det var også dengang, jeg fik mit første par,” fortæller Florian Müller, Senior Designer i LEGO Koncernen.


“Så da samarbejdet med adidas startede, var det med stor fornøjelse, at jeg begyndte at arbejde på denne model. Eftersom sko er meget organiske genstande lavet af fleksibelt materiale, der ser forskelligt ud på alle, var det en sjov udfordring at omsætte dette til LEGO systemet, som af natur er firkantet. Takket være Superstar-teamet hos adidas Originals har det været en fantastisk samarbejdsproces, hvor der er blevet delt værdifuld viden om kunsten at lave sko, og nu glæder vi os bare til at finde ud af, hvad fansene vil synes om modellen, og hvordan de vil tilpasse den på deres egne unikke og fantastiske måder.”

adidas Originals og LEGO Koncernens fælles Superstar LEGO sneaker fås fra den 1. juli i voksen- og juniorstørrelser gennem adidas.com/LEGO og hos udvalgte forhandlere. Den vejledende udsalgspris er 140 EUR (voksenstørrelse) og 55-75 EUR (børnestørrelse).

LEGO adidas Originals Superstar 10282-modellen lanceres også den 1. juli og fås udelukkende på www.LEGO.com/adidas-superstar, i LEGO stores, på adidas.com og i adidas-butikker verden over. Den vejledende udsalgspris er 799 kr.

Reklame-links: