Liv Tyler startede karrieren som model i farmands musikvideo tilbage i 1990’erne. Jep, Liv Tyler er, hvis du ikke allerede vidste det, Aerosmith forsanger, Steven Tylers, datter. Og det var i musikvideoen til Crazy, at verden fik øje på den unge skønhed.

LÆS OGSÅ: Ariel Winters på magasin-forside: Se hendes vovede foto-serie her

Hun har siden spillet med i helt store Hollywood-produktioner som Armageddon, og så spillede hun elverprinsessen, Arwen, i Ringenes Herre. Men det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, vi har hørt noget til Liv. Men nu er hun altså aktuel som undertøjsmodel for Triumph. Liv Tyler har rundet de 40 år, men derfor klæder den nye Triumph undertøjskollektion bestemt den aldrende skønhed.

Se bare reklamevideoen lige her:

Vi har fundet et par billeder på Liv Tylers Instagram konto, som vi lige ville dele med dig:

@triumphlingerie @rankinarchive ??

Et opslag delt af Liv Tyler (@misslivalittle) den

Og hvis du undrer dig over, hvor Liv Tyler er blevet af, så er en forklaring at hun har fået børn, og at hun derfor har valgt at dedikere en stor del af sin tid på dem. På Liv Tylers Instagram profil er det da også fotos af de små børn, der fylder allermest. Der er virkelig langt imellem diverse undertøjspost.Og selvom Liv Tyler har været væk fra rampelyset et godt stykke tid, så er hun bestemt ikke glemt. På Instagram har hun alligevel formået at samle 1,5 millioner følgere.

?Sweet Saturday family time captured by the talented and beautiful @helenachristensen ? Lula’s god mother ?

Et opslag delt af Liv Tyler (@misslivalittle) den

Kilde: Maxim