Reklame:
gitte von g mandesiden
Reklame:

En af Mandesidens mest populære artikler nogensinde var med den 39-årige skønhed Gitte Von G fra Danmark. Nu har vi besøgt hende igen til en update. Læs med her!

Navn:
Gitte Von G – klik HER for at læse vores første interview med Gitte!

Alder:
“Jeg er et år fra at fejre rund fødselsdag.”


Bopæl:
“Et “hemmeligt” sted i Nordsjælland.”

Du fik lukket din populære Instagram-side for kort tid siden. Hvad skete der?
“Jamen, det kom lidt ud af det blå. Jeg havde fået en enkelt advarsel fra Instagram før, men ikke noget alvorligt. Det viste sig heldigvis at være en “mindre” misforståelse, da grunden var copyright relateret ift. noget musik, jeg havde lagt på en video, som var købt og betalt, og jeg havde lov til at bruge. Jeg skrev en klage, og efter to dage genåbnede de profilen.

Men jeg må ærligt tilstå, at det var noget af et chok… Jeg bruger virkelig meget tid og mange ressourcer på Instagram, så det var ikke den fedeste oplevelse ?? Men igen – regler er regler, og de skal selvfølgelig overholdes. En positiv sidegevinst var, at alle mine relationer (co-up sider og følgere) var helt fantastiske til at hjælpe min backup side i gang inkl. selvfølgelig Mandesiden ?. Det var en super fed oplevelse, som jeg sætter meget stor pris på.”

Gitte Von G

Hvordan er det gået siden, vi sidst mødte dig her på Mandesiden?
“Der er kommet endnu mere fart på, og folk lader til godt at kunne lide det, jeg poster – og endnu engang vil jeg gerne sige tak for alt jeres positive feedback. Tror helt ærligt jeg kan tælle negative kommentarer på én hånd ?! Jeg arbejder lige pt. på en webshop, da jeg får virkelig mange forespørgsler fra følgere, men det skal gøres ordentligt, så jeg håber på, at jeg kan have noget klar i løbet af januar måned (update: siden er klar på www.gitte-von-g.com ?? Og ellers så går livet jo sin vante gang med sjov og ballade ?

Gitte Von G

Hvordan går det med antallet af følgere?
“Jamen, lige nu omkring 62.000 følgere med en E.R (Engagement Rate) på 9%-ish og små 400.000 likes i alt ? Det er gået helt vildt hurtigt. Jeg har kun været på Instagram i seks måneder og helt ærligt – da jeg sad i Tyrkiet i sommers og oprettede min profil, havde jeg virkelig aldrig nogensinde forventet dette… Det gør mig da super glad, og jeg elsker simpelthen de relationer, jeg har fået via IG – og alle de søde følgere, der skriver hver dag. 

Nogle gange ville jeg ønske, at der var 48 timer i døgnet, for jeg har simpelthen ikke tid nok til at skrive og svare alle, der skriver, men jeg læser hver eneste besked og kommentarer, og jeg er vild med det ❤️”

Klik på NÆSTE SIDE og læs videre!