Mette - MissgreyClub

Hun mener, at sex skal tages seriøst på den sjove måde – og derfor har hun startet MissgreyClub, som hjælper danskerne til at skabe det sexliv, de drømmer om. Her fortæller Mette Rahbek om sig selv og idéen bag det spændende firma.

Navn:
Mette Regitze Rahbek

Kælenavn:
Jeg har faktisk ikke et som sådan. Men jeg bliver indimellem kaldt Regitze, ”M” eller “MG”. Jeg har også en båd opkaldt efter mig med mit navn ”Mette Regitze”. ?

Alder:
31 år

Bopæl:
Jelling

Fortæl lidt om MissGrey – hvad er det for noget, og hvordan startede det?
MissGrey startede egentligt med siden Missgrey.dk, som blev skabt engang, jeg datede en programmør i Aalborg. Han fik mig til at indse, at alt det, der foregår på en computerskærm, er enormt spændende og relevant. Så jeg biksede selv en hjemmeside sammen og lærte det mest basale indenfor SEO, linkbuilding, WordPress, affiliate og blogging. Hurtigt fandt jeg også en håndfuld seje kvinder, som under et anonymt Missgrey-navn, havde lyst til at dele ud af deres sexliv. Behøver jeg at nævne her, at inspirationen til universet opstod dengang, hvor Fifty Shades of Grey tornede frem på alle landets biografer?

I dag er fokus dog skiftet meget til søstersiden MissgreyClub, og jeg er nu på baggrund af denne satsning gået fuldtids som iværksætter. Her har vi skabt medlemskabet MissgreyClub Pleasure, hvor jeg sammen med mit team sender en boks ud til vores medlemmer hver 3. måned med sexlegetøj. ?

Hvem er Miss Grey – er det dig? Eller hvor stammer navnet fra?
Ha ha. Ja, hvem er Miss Grey egentligt? Selvom det havde været sjovt, så er hun ikke en ægte person. Miss Grey er en fiktiv karakter, som hele universet er bygget op omkring. Hun repræsenterer en kvinde, som tør tage sit sexliv seriøst. Og det tænker jeg også, at mange mænd bliver tiltrukket af. Vi har nemlig ret mange mandlige læsere og medlemmer.

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM MEDLEMSKABET!

Hvad er hemmeligheden bag jeres/din succes?
Jeg synes ikke helt, at vi er en succes endnu. Jeg vil nemlig meget gerne have endnu flere skønne medlemmer med på rejsen. Men noget af det, som har bragt mig og mit team så langt i dag, er et åbent og stærkt teamwork, fokus på et lækkert, eksklusivt brand og så egentligt bare vedholdenhed. Vi bliver ved, indtil hele af Danmark forstår vores mission med MissGrey. ?

Missgreyclub
MissgreyClub er en medlemsklub med masser af forkælelser for dig og din partners sexliv. Klik på billedet og læs mere!

Forklar lidt om fordelene ved at blive medlem?
Skulle man have lyst til at blive medlem hos MissgreyClub, så vil jeg klart anbefale, at man prøver vores nye medlemskab MissgreyClub Pleasure. Her får man først og fremmest tilsendt en lækker Pleasurebox med 4-6 stykker sexlegetøj hver 3. måned. Men så får du som medlem også lov til at vælge enten en begynderboks eller en øvetboks. Her kommer der ekstra fordele oveni som adgang til det digitale univers, hvor du kan finde produktguides til boksen, sexnoveller, rabatkoder, forum, sexologchat og meget mere. Som medlem vil du opleve, at hele universet hænger sammen; både med boksen og det digitale univers, som der er fri adgang til.

Hvad elsker du at lave i din fritid?
Jeg er vildt dårlig til at slappe af og skal helst have fart over feltet hele tiden. Så jeg bruger oftest min fritid på fitness, trailløb, outdoorliv (jeg har faktisk lige sovet i shelter med min kæreste), tegner illustrationer, maler, rider eller ses med veninder. Skal jeg dog slappe af på sofaen, så foregår det gerne foran en skærm. Jeg er lige begyndt at spille Sims igen, ha ha. Jeg ved godt, at det lyder lidt kikset, men jeg ved heldigvis, at alle andre kvinder kan relate. Det er super afstressende.

Er du single? Hvis ja, hvad skal gutterne derude gøre for at lokke dig på date?
Det bliver nok svært at lokke mig på date. Jeg har en kæreste, som jeg er meget glad for, og som er god til at tage mig med på eventyr. Så jeg bytter ham helst ikke ud. Det er i øvrigt ham, som har opkaldt sin båd efter mig. Derfor tror jeg, at han bliver svær at toppe på den romantiske front.

MissgreyClub
Gør fruen glad ved at blive medlem af MissgreyClub i dag!

Vi har alle et par laster eller ting, som vi måske ikke burde gøre – hvad er dine
Det er klart Red Bull og chokolade. Jeg har dog skåret meget ned (altså på Red Bull). Det er vidst ikke heeelt sundt.

Hvor kan folk møde dig henne i fremtiden?
Sikkert på mit kontor. Eller ude at sejle. ⛵️

Noget du gerne vil sige til Mandesidens læsere?
Ja, det er der faktisk. Tag dit og din partners sexliv seriøst. Og læg hele presset og performance-delen væk. Du får ikke et lækkert sexliv af at efterligne noget, som du har set i en pornofilm. Find i stedet glæden frem ved at lade jer inspirere af sexuelle universer, og tag en åben dialog om, hvor I skal hen ‘i sengen’. Husk også, at sex ikke bare foregår mellem benene, men også mellem ørerne. Især på os kvinder, he he.

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM MISSGREYCLUB!

MissgreyClub Mette
Mette og hendes crew sidder klar til at byde dig velkommen hos MissgreyClub!