amalie olufsen


Hun stormer frem på Instagram, og hun har været i selveste Playboy flere gange. Men nu er tiden kommet, hvor hun også kan prale af at være blevet interviewet til Danmarks sejeste mande-medie, Mandesiden.dk.

Navn: Amalie Olufsen

Alder: 23 år

Bopæl: Mo i Rana i Norge


Har du været i Playboy flere gange? Fortæl os lidt om det?
Ja, det har jeg. Det har været meget sjovt og virkelig givende. Jeg kommer fra en lille by langt nord i Norge, og at et så etableret brand og magasin som Playboy vil arbejde sammen med mig – og også have mig på forsiden – det er fantastisk og har åbnet mange døre for mig. Og jeg har stadig et shoot liggende til selve Playboy i USA, som endnu ikke er kommet ud!

Træner du meget?
Jeg træner fem gange om ugen. Jeg prøver at variere mellem forskellige muskelgrupper fra gang til gang. Jeg synes, det er vigtigt at være i form, når jeg arbejder som model.

Hvad elsker du at lave i din fritid?
Jeg kan godt lide at træne, være sammen med vennerne, og så går meget af min fritid på at planlægge mine næsten fotoshoots. Det er også meget sjovt at tale med dem, der følger mig på sociale medier.

amalie olufsen

Du er populær på Instagram. Hvad er det bedste ved Instagram – og hvad er det værste?
Det bedste ved Instagram er, at det åbner nye døre, jeg lærer nye mennesker at kende, og jeg kan vise mine fotos. Det værste ved Instagram er de grimme kommentarer, men jeg er meget heldig, at jeg har meget få af dem.

Beskriv dig selv med tre ord?
Ydmyg, beslutsom og sjov.

Vi har alle et par laster eller ting, vi måske ikke burde gøre – hvad er dine?
Nogle gange tænker jeg ikke, før jeg taler.

amalie olufsen

Hvor kan folk møde dig i fremtiden?
Jeg arbejder mod skuespiller-drømmen, jeg har flere gallerier i magasiner, der kommer ud snart, jeg laver podcasts, og måske skal jeg lave nogle tv-programmer.

Hvad drømmer du om?
Jeg har altid drømt om at blive skuespiller – og om at komme på forsiden af ​​Playboy USA.

Noget du gerne vil sige til Mandesidens læsere i Danmark?
Ligegyldigt hvad folk siger, skal du aldrig give op på din drøm. Hav tillid til dig selv, og uanset hvor stor eller lille drømmen er, så er den opnåelig!

Besøg Amalie her!

amalie olufsen

amalie olufsen