Mellanie Elisabeth Villefrance
Foto: MickFriis.dk (foto er beskåret)


Hun har ramt forsiderne på flere magasiner rundt omkring i verden, men det hele er ikke bare rosenrødt for danske Mellanie. Her får du hendes historie.

Navn: Mellanie Elisabeth Villefrance

Evt. kælenavn: Blondine, Mus eller Melle

Alder: 23 år


Bopæl: Hus ved Aalborg

Du er model med speciale i nude art. Hvordan startede det?
“Det startede først fremmest, da jeg anerkendte, at jeg havde et problem – jeg havde en spiseforstyrrelse. Det gjorde, at jeg følte, jeg havde brug for at være på en vis måde, for at folk ville kunne lide mig eller være mig bekendt. Men som model kunne jeg få lov at være mig selv. På daværende tidspunkt havde jeg svært ved selv at se, hvem jeg var, og at jeg var god nok præcis, som jeg er.”

“Jeg har igennem mit liv haft svært ved at vise folk hvem jeg er gennem mit sprog eller min adfærd, da det tit kan misforståes. Men ikke når jeg står foran kameraet – der har jeg altid følt mig fri og meget mere mig selv, fordi et kamera lyver ikke. Det viser den side af mig, som jeg selv ser, når jeg kigger mig selv i spejlet. Jeg elsker at være model og kan ikke forstille mig en fremtid, hvor jeg ikke ville være model længere.”

Mellanie Elisabeth Villefrance
Foto: Kurt Johansen – Johansen Foto

Hvorfor er nude art så specielt, synes du?
“Fordi med nude art kan jeg få lov til at vise mine følelser igennem kropssprog, og så er der bare noget smukt ved en krop, der prøver at fortælle en historie.”

Hvor er dine billeder blevet vist henne?
“Mine billeder er i min kalender, som jeg sælger, og så i en del magasiner i udlandet. Og selvfølgelig på min Instagram og Facebook-side og på fotografernes hjemmesider.”

Hvilket sted er du særligt stolt af at blive vist henne?
“Jeg er meget stolt af mine forsider i USA, men i bund og grund er jeg bare stolt af, at jeg lytter til mig selv og ikke lader andre styre mit liv. Jeg gør, hvad jeg vil, lige meget hvad andre siger.”

Mellanie Elisabeth Villefrance
Foto: Jesper Kristian

Møder du også negativ kritik for dit modelarbejde?
“Ja meget – rigtig meget. Folk tror, at man er billig eller går i seng med hvem som helt. Og de tror også, man går rundt nøgen tit.”

Kan man leve af at være nude art model?
“Ja og nej – det kommer meget an på, om man har hjertet med i det, og samtidig hvor meget tid, man vil ligge i det, man laver.”

Hvad elsker du at lave i din fritid?
“At være samme med mine veninder og kammerater, samt at jeg elsker at træne.”

Hvad skal gutterne derude gøre for at lokke dig på date?
“Det er svært at sige, for jeg er ikke typen, der går på date, fordi jeg synes, det er ret kedeligt. Men hvis man skulle have en chance, skulle man arrangere noget aktivt eller noget med fart på.”

Mellanie Elisabeth Villefrance
Foto: MickFriis.dk

Du er populær på Instagram. Hvad er det bedste ved Instagram – og hvad er det værste?
“At folk elsker det, jeg laver, og at vise andre personer, der måske har det svært med sig selv, at lige meget hvordan man ser ud og er som person, skal man være stolt af sig selv.”

“Jeg hader dem, som tror, at jeg et stykke legetøj, og dem som kun tænker med de nederste dele og vil i seng med mig. Men også dem som svinder en til og mobber, for jeg hader mobning.”

Noget du gerne vil sige til Mandesidens læsere?
“I ser min Instagram og tænker wow en flot krop, men husk på, at der er en person inde bag den. Og noget som ingen vil tro på er, at jeg faktisk er ret blufærdig i virkeligheden og helst vil have tøj på.”

FØLG MED PÅ MELLANIES INSTAGRAM HER!