Gitte Von G
Foto: Gitte Von G


Husker du Gitte Von G, som vi besøgte sidste år? Nu er vi tilbage til en snak om at blive genkendt på gaden, pengene fra OnlyFans og om smerten ved at få opereret sin numse større.

Gitte Von G – der er jo sket lidt, siden vi så dig sidst. Både med din krop og med dine følgere.
“Ja, det må man sige – det går hurtigt, hvad angår begge dele 😂 Og begge dele til det bedre.”

Fortæl os lidt om, hvilke kosmetiske ændringer du har fået lavet det seneste års tid?
“Oh, hvor skal jeg starte… Vi kan jo tage det oppe fra og ned siden sidste interview med jer. Der er sket lidt med mine øjenlåg – de er kommet en smule højere op. Så er der jo også sket ‘lidt’ med mine læber. Jeg har altid syntes, at det er pænt med store læber, så det måtte jeg have lavet – og jeg er super tilfreds med resultatet, selvom jeg godt ved, at det kan dele vandene en smule. Og så er der jo mine bryster. Jeg kom fra 420 cc til 925 cc (70H), men jeg fortryder en smule, at jeg ikke fik dem lavet større. Men jeg er glad for dem, og tror jeg beholder dem… 😊

Sidst men ikke mindst er der min nye mås. Jeg har altid trænet meget, men jeg kunne ikke rigtig få min mås til at se ud, som jeg gerne ville – så jeg valgte efter mange og lange overvejelser at få lagt 390 cc implantater i hver balle. Selve operationen var ganske okay, men bagefter… av, av, av! Det er absolut sidste gang, jeg skal have det lavet 😂”


Gitte Von G
Det gjorde meget ondt, da Gitte fik opereret sin numse større. Foto: Gitte Von G

Mange vil nok sige, at Gitte Von G allerede var en smuk kvinde før operationerne – kan du forstå, hvis nogle synes, at det er lidt skørt at få lavet den slags ved kroppen?
“Ja, så absolut jeg kan, det falder bestemt ikke i alles smag. Og jeg kan da godt se, at jeg måske ikke behøvede det, men jeg synes, det er pænt, og det er jo mine øjne, der skal være tilfredse 😃 Jeg tror, at det er lidt som med tatoveringer – efter den første er man hooked, og så kommer resten bare stille og roligt. Og så en lille service info – jeg er jo desværre ikke 20 år længere, så en del på kroppen vil rigtig gerne sydover og qua mit job, bliver jeg nødt til at gøre lidt mere end flertallet.”

Hvad siger dine nærmeste til operationerne og din fremtræden på nettet?
“Langt de fleste er faktisk helt okay både med mine kosmetiske ændringer, men også ift. min offentlige fremtræden. Det er klart, at det er kommet som en overraskelse for nogen, hvor andre har vidst det længe, men ikke konfronteret mig med det før noget senere. Folk skal huske på, at det er mit liv og som nævnt før, er jeg ikke 20 år længere, så alt hvad jeg laver, er meget nøje overvejet, både i forhold til konsekvenser til relationer, men også ift. komplikationer, når vi taler operationer. Men helt generelt oplever jeg meget lidt negativitet. Og det er jo fantastisk.”

Gitte Von G
Gitte ved godt, at hun deler vandene med sit udseende. Og det er helt okay med hende. Foto: Gitte Von G

Du har fået virkelig mange følgere både på Instagram og på OnlyFans. Fortæl lidt om, hvordan det er gået siden sidst? 
“Ja, vi talte jo sammen lige efter, jeg fik slettet min gamle profil på IG, men så måtte jeg jo op på hesten igen. Der er vel gået et lille år, og jeg er tilbage på 92.000 følgere, så det er super fint. Og ja, min OnlyFans er også gået helt amok 😂 Det er faktisk lidt sjovt, for da jeg startede, havde jeg absolut ingen ide om, hvor stort det ville blive! Som tingene ser ud pt., er jeg med afstand den største i Norden og blandt de største i verden – og jeg er jo bare mig, Gitte Von G fra lille Danmark. Det er klart med den succes, så følger økonomien jo også med. Der er vel løbet lidt over en million ind det sidste år, og det ser kun ud til at blive større og større. 

Men økonomi til side. Folk spørger ofte, hvorfor jeg gør det, og svaret, de fleste søger, er penge. Pengene har dog aldrig været den primære årsag til, at jeg gik i den retning (Adult Content Creator). Grunden er stadigvæk, at jeg synes, det er vildt sjovt og vildt frækt. Jeg har aldrig manglet penge, så det er bestemt ikke grunden.

Folk skal huske på, at det absolut ikke er gratis at drive det her. Jeg har et team på 4-5 mand med alt fra videofolk, fotografer, makeupfolk, frisør, personlig træner, min manager mv. Det koster alt sammen en hel del, og på toppen af det kommer så udgifter til tøj og sko, og jeg har en wardrobe på 35 m2 – og det er stadig ikke nok 😂 Og så er der hoteller og mine kosmetiske ændringer, og det er heller ikke gratis, selvom noget af det er sponsoreret.”

Gitte Von G
Gittes mange operationer er alle velovervejet – og er bestemt ikke noget for alle. Foto: Gitte Von G

Arbejder du stadig i dit almindelige job som før, eller kan du leve af din online-karriere?
“Jo, jeg har skam mit ‘gamle’ arbejde, og det er helt bevidst. Som person skal jeg have noget andet, hvor jeg bruger hovedet mere end kroppen, og selvom jeg tjener langt, langt mere ved siden af, så har jeg ingen planer om, at det skal ændre sig. Jeg elsker mit almindelige arbejde og alle mine dejlige kollegaer, og for mig er det den bedste kombination, jeg kunne ønske mig.”

Møder du folk i virkeligheden, som kender dig fra nettet? Og hvordan reagerer de?
“Ja, ofte faktisk! Det er ikke mange steder, jeg kan gå uden at blive genkendt. Det er faktisk lidt sjovt, fra at bare være ‘mig’ til at være Gitte Von G – det kan være lidt overvældende til tider. Men jeg elsker mine fans og mine følgere, og deres reaktioner er altid super fede. Enten kommer de over og siger hej og får en kort snak om et interview, de har hørt eller set mig i en artikel, og så tager vi en selfie. Nogen skriver også til mig senere, at de har set mig der og der. Jeg opfordrer altid folk til at komme over (jeg bider jo ikke – i hvert fald ikke særlig hårdt 😈). 

Helt generelt syntes de fleste, at det er super fedt, jeg tør gøre det, jeg gør – og være den jeg er! Og det er nok det, der betyder mest for mig. Ikke hvordan jeg ser ud, men anerkendelsen af at være mig 😌.” 

Gitte Von G
Gittes bryster er i størrelsen 70H. Foto: Gitte Von G

Hvor længe vil du blive ved med at give den gas online?
“Uha, ja, det er jo det helt store spørgsmål… Så længe jeg syntes, det er sjovt, og jeg føler, at jeg kan komme med noget, som folk gerne vil se, så forsætter jeg 😉.”

Hvad bringer fremtiden for Gitte?
Virkelig mange gode spørgsmål I har 😂 Jamen, det var egentlig ikke planen, at jeg ville sige så meget om det endnu, men jeg kan da løfte lidt af sløret. Jeg går faktisk i gang med en Master som sexolog. Planen er at være færdig i 2023-ish, hvis alt flasker sig – og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang. Jeg tror lige, at det er mig, og jeg vil jo gerne på sigt kunne hjælpe andre mennesker i den rigtige retning – måske skrive en bog eller noget brevkasseredaktør – hvem ved. Jeg har jo 40 års historie, og de 25 år af dem super frække. Og skal vi ikke bare sige pænt meget ‘praktisk/relevant erfaring’ på næsten alle områder ift. det sexuelle. Det er en meget interessant fortælling, som I må have tilgode 😉 

Jeg har aldrig været den store fan af at stå stille for længe det samme sted. Jeg syntes, at det er super fedt at springe ud i nye eventyr og se, hvad det bringer med sig. Vi lever alle én gang, så hvorfor ikke få prøvet noget af, imens man kan. Vær positiv og hav et åbent sind – tilsat en smule rummelighed. Min største frygt har altid været at sidde som 80-årig og tænke tilbage på noget, jeg ikke fik prøvet… Jeg vil bare gerne have det bedste ud af den tid, jeg har på jorden – og jeg synes, jeg er kommet okay fra start. 

Og så vil jeg slutte af med at give mandesiden.dk et kæmpe shoutout – I har været med lige fra start til nu. 1.000 tak for det gode samarbejde og alt jeres støtte 😘 Og jeg glæder mig til endnu mere i fremtiden.

Selv tak, Gitte. Tak for din tid og din ærlighed.

Besøg Gitte på Instagram HER eller se hendes links til andre sites HER

Foto: Gitte Von G
Foto: Gitte Von G
Foto: Gitte Von G
Foto: Gitte Von G
Foto: Gitte Von G
Foto: Gitte Von G
Foto: Gitte Von G
Foto: Gitte Von G
Foto: Gitte Von G
Foto: Gitte Von G