Fiona Sibeko på Mandesiden
Foto: Janus Nielsen - @fotojanusnielsen


Sidste år mødte vi Fiona Sibeko, der gav den max gas på Instagram. Nu har vi mødt hende igen til en snak om corona, juletraditioner, fremtiden i København – og masser af Instagram. Læs med!

Navn: Fiona Sibeko

Alder: 21 år

Bopæl: Bor i Odder lige pt.


Går du stadig i skole, og hvordan går det med det? Jeg går stadig på IBA, hvor jeg studerer Entreprenørskab og Design. Er dog ved at være super skoletræt, så motivationen er i bund. Glæder mig bare til sommer, hvor jeg er færdig og forhåbentlig skal ud i arbejde!

Er du kommet videre med iværksætter-drømmen? Nej, desværre, tror det er noget, der kræver tid og energi, når jeg har været på arbejdsmarkedet i nogle år. Lige nu er mit fokus bare på Instagram og at hygge mig med venner og familie. Dog har jeg tusind ideer, som alle bliver skrevet bag øret.

Du laver en del modelarbejde – er det bare for sjov, eller tjener du på det? Alt modelarbejde, jeg laver, er bare for sjov. Jeg elsker at stå foran et kamera og slapper super meget af i det. Synes det er sjovt at kunne lave fede billeder med cool udtryk. Det håber jeg også, man kan se på min Instagram.

Fiona Sibeko på Mandesiden
Foto: Janus Nielsen – @fotojanusnielsen

Har du stadig samme kæreste, som sidste gang vi talte med dig? Bor I sammen? Jeg har stadig den samme kæreste som sidst. Er glad i hans selskab, og er super taknemlig for at have haft ham gennem de seneste fem år af mit liv. Vi er stadig forlovet, som vi blev i august 2020. Vi bor sammen, dog er han i livgarden lige nu, så ser ham kun i weekenderne. Vi glæder os til forår/sommer, hvor vi flytter til København, så der skal snart kigges efter lejligheder.

Spiser du stadig for meget hygge-mad? Ha ha, ej, jeg prøver at holde mig fra det, og føler jeg er kommet ind i en god rutine med sund mad. Selvfølgelig ryger der lige lidt usundt ned en gang imellem stadig. Træningen skal jeg dog lige finde motivationen til igen.

Glæder du dig mest til jul eller til nytår? Helt klart JUL! Er totalt familiemenneske, så for mig er der intet bedre end jul. Elsker at feste/hygge med min familie – og at se glæden i andres øjne, når de åbner gaver, er fantastisk. Dog ser jeg også frem til nytår, men tror ikke der skal ske noget helt vildt i år.

Fiona Sibeko på Mandesiden

Har du nogle særlige traditioner til jul? Tror mine juletraditioner minder meget om andres. Dog er julen for mig det tidspunkt, hvor jeg går all-in på påklædning, også selv om man bare er hjemme med familien.

Hvad tænker du om, at byen er lukket ned nu? Det er super ærgerligt! Kan godt mærke jeg snart har brug for en bytur eller to igen med nogen veninder. Men det må jo vente nu – håber de snart lukker op igen! Har heldigvis aldrig været typen, der er i byen hver weekend, så tror der er andre, som har det mere øv over det end mig.

Hvordan har de seneste snart to år med corona været for dig? Super træls, er en person der har haft meget angst, især for frygten om at få sygdomme. Derfor har denne tid været super træls og enormt lang! Håber bare virkelig det falder lidt til ro snart, og vi kan komme tilbage til, hvordan det var før alt det her corona. Men jeg sikker på, jeg ikke er den eneste, der har det sådan.

Fiona Sibeko på Mandesiden

Hvad byder fremtiden på for dig? Forhåbentlig en masse gode stunder. Det vigtigste for mig er, at jeg har ro i livet og er glad, og så skal fremtiden nok blive super god. Jeg håber dog, at jeg kan blive glad for at bo i København og falder godt til med min kæreste. Ser også super meget frem til at blive gift, og måske nogle børn inden for de næste par år.

Andet du gerne vil sige til Mandesidens læsere? Håber I finder mine billeder interessante og vil hoppe ind og følge mig. På min Instagram kan jeg love en masse fede billeder og godt humør på Story.

Du kan besøge og følge Fiona HER!

Fiona Sibeko på Mandesiden

Fiona Sibeko på Mandesiden