Reklame:
Fiona Sibeko

Hun behøver ingen Shrek for at komme frem i verden. Danske Fiona Sibeko er efter eget udsagn skør, kreativ og super social. Nå ja, og så er hun sindssygt smuk. Her kan du møde den 20-årige Odense-pige .

Navn: Fiona Sibeko

Kælenavn: Fif, Fifi er jeg altid blevet kaldt! Mere end mit eget navn ?


Alder: 20 år

Bopæl: Bor i Odense lige pt.

Hvor stammer dit navn fra? Du må få en del Shrek-kommentarer? Ha ha, ja, jeg får en del kommentar på det navn! Mine forældre kan vel godt lide specielle navne, tænker jeg. Ud over det er min far halvt fra Afrika og halvt fra Danmark, hvilket også skyldes mit specielle efternavn.

Hvad laver du til dagligt? Der går jeg i skole på IBA og læser noget design og iværksætteri.

Hvad siger familie og venner til, at du er så populær på Instagram? Min familie er meget støttende og har altid været det. Har også en søster, der har en Instagram, som er populær – og mange af mine venner deler samme interesse. Selvfølgelig er der venner, som har andre holdninger til det, men så er det jo bare noget, man ser bort fra.

Fiona Sibeko

Hvor meget laver du på Youtube? Laver lidt engang imellem, men ikke seriøst. Gad rigtig godt poste videoer ofte, men tiden lige nu er der ikke til det. Håber på snart at begynde igen.

Hvad er dine egne tanker omkring din tilstedeværelse på Instagram og Youtube? Har du noget dybere formål med det, eller er det primært for sjov? Det er alt sammen startet i sjov. Om jeg havde 10 følgere eller 110.000 følgere tror jeg stadig, jeg ville lægge den samme energi i min Instagram. Youtube er også mere for at jeg har mine minder gemt, så jeg kan se tilbage på dem. Men selvfølgelig kunne det være fedt, hvis man kunne leve af det, man elsker mest!

Laver du meget sponsoreret arbejde på IG/YT? Det kommer meget i perioder. Nogle gange laver jeg meget. Andre gange laver jeg ikke det store.

Hvad elsker du at lave i din fritid? Instagram, tage billeder, tegne og være sammen med familie og venner. Ud over det elsker jeg at gå ture og bevæge mig i naturen.

Fiona Sibeko

Træner du meget for at holde kroppen i form? Ikke lige nu, nej – men skal snart begynde igen. Det begynder at kunne ses, at jeg er stoppet min træning.

Er du single? Hvis ja, hvad skal gutterne derude gøre for at lokke dig på date? Er ikke single, nej – er faktisk forlovet med min kæreste gennem fire år nu. Så ingen dates fra min side af – jeg er er så heller ikke date-typen ?

Hvad er det bedste ved Instagram – og hvad er det værste? Det bedste er, at man kan være sig selv, og man selv bestemmer over det. Og selvfølgelig at snakke med mine følgere! Elsker deres beskeder, og ser alle jeg får.

Det værste er de fordømmende typer. Alle har fordomme, hvis de kender mig fra Instagram. Men hvis man møder mig i virkeligheden, er jeg meget anderledes, end hvad folk tror om mig – så det kan godt være lidt træls nogle gange, ha ha.

Beskriv dig selv med tre korte sætninger: Helt vildt skør med sjove ideer. Super kreativ og kan altid finde en sjov ide. Kæmpe stort familie-menneske og meget social.

Fiona Sibeko

Vi har alle et par laster eller ting, som vi måske ikke burde gøre – hvad er dine? Jeg burde virkelig stoppe med at spise så meget mad for hyggens skyld, ha ha.

Hvor kan folk møde dig henne i fremtiden? På mit kontor, hvor jeg sidder som selvstændig, mens jeg har fire søde børn med min mand.

Hvad drømmer du om? Børn, et lykkeligt og langt liv, hvor jeg kan udleve min drøm om at blive selvstændig.

Noget du gerne vil sige til Mandesidens læsere? Husk at stoppe op og vær i nuet. Gør altid, hvad du føler er bedst, uden at tænke på hvad andre synes om det. Du skal altid behandle andre med respekt, og husk de gode manérer, vi havde i de gode gamle dage, drenge! Og til sidst: Dit liv er en bog, og du er forfatteren. Og så må du da også godt gå ind og følge mig på min Instagram – jeg ville elske, at du blev en del af den!

Hop ind på Fionas Instagram her!

Fiona Sibeko