Camilla Cathrine


Foto: Jan Hammerstad

Det er ikke til at se, at Camilla Cathrine engang var meget overvægtig. Efter et voldsomt overfald en nat tog hun en beslutning, der skulle vise sig at ændre hendes liv drastigt. Her får du hele historien om pigen med det vilde vægttab og den store viljestyrke.

Navn:
Camilla Cathrine Gabriel Andersen

Kælenavn:
Mills eller Mille


Alder:
32 gamle år ?

Bopæl:
Viborg.

Hvor meget vejede du engang, og hvorfor nåede det så vidt, tror du? Var du overvægtig som barn?
Første gang, jeg vejede mig, var efter jeg havde sat mig for at tabe mig, og der havde jeg tabt mig lidt og vejede 145 kg – så et forsigtigt gæt vil være 147-150 kg. Det nåede så vidt af forskellige grunde, specielt efter en lidt problematisk barndom/teenagetid – et mislykket ophold på idrætsefterskole, hvor jeg kom alvorligt til skade kort tid efter og måtte næsten ikke bevæge mig. Jeg var kommet i puberteten, og de serverede ikke særlig sund mad, og der var masser af slik tilgængeligt. Så de fire måneder, jeg var der, kostede små 15 kg.

Da jeg så kom hjem, begyndte festerne, jeg stoppede med motionen, og kiloene kom stille og roligt på. Jeg bemærkede det stort set ikke, blev ikke mobbet og havde ingen problemer med fyre – så jeg tror ikke, jeg nogensinde indså, hvor stor jeg var – før bagefter. Jeg var ikke overvægtig, før jeg nåede en alder af omkring de 15-16 år, hvor det startede.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

** NEVER LET A STUMBLE IN THE ROAD BE THE END OF THE JOURNEY ** I øjeblikket står tingene stille, meget stille, det har været nogen crazy 6 måneder, og nu er min krop endelig ved og falde til ro i de nye omgivelser, min søvn bliver stille og rolig bedre og humøret bedre! Jeg har været frustret over at vægten gik op men har nu accepteret at livet skete og nu kan jeg se fremad! De sidste 6 mdr har kostet 5-10 kg på vægten men de skal nok forsvinde når rutinerne kommer på plads igen! Nogen gange skal man bare stoppe op og se hvor man kom fra for og se at man ikke er tilbage ved udgangspunktet men er blevet bedre og har lært med tiden ?#weightloss #dress#single #redhead#brownhair#girl#summertime#motivation#snapchat#instagram #denmark#shapes#curves#gymtime#gym#weightlosstransformation#fromfattofit#fitnessworld#fw

Et opslag delt af Camilla Cathrine Andersen (@camillacathrine) den


Hvornår tog du beslutningen om at ændre på det? Og hvordan tager man lige så stor en beslutning?
Beslutningen kom faktisk af andre grunde, end at jeg ville tabe mig. Som nævnt ovenfor så havde jeg det umiddelbart fint, som jeg havde det, men da jeg først kom i gang, tog det fart.

Det skete efter et fysisk overfald på vej hjem fra byen i 2009. Jeg havde fulgtes med en veninde hjem, som boede i samme lejlighedskompleks som mig – jeg skulle dog rundt om hjørnet for at komme hjem, og da jeg træder rundt om det hjørne, er der en, der slår mig i ansigtet. Han ender med at slå mig 5-10 gange i hovedet, inden han løber væk. Han var tæt på at knuse både mit kind- og kæbeben, men jeg slap med skrækken – og besluttede derefter at jeg ville kunne forsvare mig selv fremadrettet, så jeg begyndte derefter til boksning, og kiloene begyndte at forsvinde. Jeg begyndte automatisk at bevæge mig mere, og på kort tid havde jeg tabt de første 20 kg uden at ændre på mine kostvaner. Resten af kiloene er kommet løbende.

Kan du nævne tre vigtige ting, der var/er med til at gøre dit vægttab succesfuldt?
Vedholdenhed, selv på dårlige dage. Tålmodighed, det er bare det, der virker bedst og giver det bedste resultat i længden. At undgå at gøre det for striks, så man kører surt i det.

Hvordan holder du dit nye liv ved lige? Kost, træning osv.?
Jeg har fået lært en masse basale ting igennem tiden. Jeg sørger for at træne 4-6 gange om ugen, gå mine 10.000 skridt og generelt leve fornuftigt, det gør, at der er plads til vin, G&T, snolder og kage i weekenderne ? Skal jeg nu til fødselsdag en onsdag aften, så spiser jeg altså også kage – hvis jeg har lyst ?

Mine træninger foregår som regel inden arbejde, jeg står derfor op 03.45 fire gange om ugen og kører i FW 1-2 timer, min weekend er til fri leg og indeholder typisk en eller anden form for bevægelse, om det så er i centret, ude i naturen – eller derhjemme ?

Klik på NÆSTE SIDE for at læse resten af interviewet!

Hvad arbejder du med til dagligt?
Jeg styrer en Toldafdeling i en tekstilvirksomhed i Ikast ? Rigtig kontormus – jeg er dog ikke helt så tør, som min arbejdstitel indgyder til!

Hvad elsker du at lave i din fritid?
Jeg laver en del frivilligt arbejde, både igennem Røde Kors, men også i foreninger osv. Sidste år havde jeg 14 fremmede til juleaften hjemme i min lejlighed ? Derudover så er jeg meget social, jeg elsker at være sammen med mennesker, så jeg ser tit venner og familie. Og så har jeg en lille firbenet, jeg også bruger tid med.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Ca 60 kg til forskel og Ca 10 år, i alt er der smidt ca 70 kg – jeg mangler stadig omkring 6 kg ? Vægttab er IKKE lige ud, det er sjældent nemt og det tager sjældent et par uger ? Til gengæld har jeg prøvet alle Kure der findes tror jeg, for bare og opdage at de kun virkede for en kort tid. Det virker heller ikke og spise for lidt eller lave en masse restriktioner. Det der derimod virker er og ligge i underskud i forhold til hvad du forbrænder – men kun ca 3-500 kcal over det er for meget og spild af god mad der kunne ligge i maven ? Jeg taber mig i øjeblikket på 2-2500 kcal og der er plads til både godter og vin, for så kan jeg nemlig også holde det når jeg er normal vægtig ❤️ God dag venner ? #weightloss#motivation#changes#fromfattofit#weightlossjourney @barbarajensen_ #personaltrainer#diet#newwoman#pretty#longhair#girl#transformations

Et opslag delt af Camilla Cathrine Andersen (@camillacathrine) den

Er du single? Hvis ja, hvad skal gutterne derude gøre for at lokke dig på date?
Jeg er single, ja ? Han skal være en gentleman, være klar i mælet, vide hvad han vil, være empatisk og havde gode værdier, og have et glimt i øjet!

Du er ved at være ret populær på Instagram. Hvad er det bedste ved Instagram – og hvad er det værste?
Instagram kan mange gode ting, det kan inspirere, motivere, man kan lære nye opskrifter og trends osv. Det giver mulighed for at interagere med folk, du aldrig ville være stødt på ellers, og jeg har støvet et par gode venner/veninder og et par dates op derinde, som jeg ellers ikke ville ha fundet – det er jeg vild med!

Det værste er, at det er et socialt medie på samme måde som Facebook, og folk kan være onde bag en skærm. Jeg har heldigvis ikke selv oplevet så meget af den slags, men folks behov for at ytre sig, bare fordi de kan, det er jeg ikke fan af. Desuden er jeg heller ikke så stor fan af den der polerede facade, der tit er – nogle profiler er altid kun lykkelige – heldigvis bliver det mere og mere tilladt at være præcis, som man er i den virkelige verden ?

Vi har alle et par laster eller ting, som vi måske ikke burde gøre – hvad er dine?
Jeg burde helt sikkert minimere mit forbrug af chokolade, ikke være stolt af at jeg engang kunne bøvse alfabetet, og så har jeg en guilty pleasure i Disney (både Disney Sjov, tegnefilm osv.)

Hvor kan folk møde dig henne i fremtiden?
Helt sikkert på Instagram under Camillacathrine, og ude i den virkelige verden er jeg ved at finde ud af, hvor min base skal være – det er ikke sikkert, det skal blive ved med at være Viborg ?

Noget du gerne vil sige til Mandesidens læsere?
Kæmp for det, I vil have – gør en god ting for andre og jer selv hver dag. Og i disse tider så send et smil eller et hej til folk, I møder på afstand – måske er det det eneste, de får den dag – og det hjælper, når man nu er så isoleret ?

 

Vis dette opslag på Instagram

 

** C O R O N A ** Danmark er i øjeblikket på den anden ende! Vi nærmer os mere og mere et forbud mod at gå ud – noget der burde være gjort for et par uger siden – men vi kan altid være bagkloge! Statministerens og dronningens tale, deres bekymrede ansigter og stramningerne viser virkelig alvoren af hvad der sker i øjeblikket. Jeg er så heldig at jeg kan arbejde hjemmefra, jeg ved jeg beholder mit job og er rask, ikke alle er så heldige – så lad os stå sammen om at hjælpe dem! Selvom jeg bliver rastløs af at være hjemme er det en lille pris at betale for at komme dette til livs! Der er klart også fordele ved det: * Jeg kan gå i nattøj hele dagen * Jeg kan få sovet ud for de sidste mange år * Jeg kan få ro på mit hoved, få styr på tanker og se om jeg kan lave fordele og ulemper for det der bekymre mig * Hjemmetræning ? * Massere af frisk luft * Kan få afsluttet projekter * Jeg får mulighed for at blive nørd og game ? Forslag til spil, film og serier modtages med et virtuelt kindkys? #staysafe#behappy#stayhome#bodysuit#coronavirus#nude#impliednude#photo#photoshoot#viborg#denmark#netflixandchill#lingerie#pgotoshoot#babe#smile#girl#boobs#butt#bed#livelovelaugh#mlaumann#hjælphinanden#blivhjemme#staywarm

Et opslag delt af Camilla Cathrine Andersen (@camillacathrine) den