Anna Jørgensen


Hvor mange kvinder kender du, som går på jagt og elsker at sidde til en fodboldkamp med en stor fadbamse i hånden? Her skal du møde Anna, der er fan af begge dele – og er noget så specielt som en ‘curve model’ med ADHD. Vi spørger, hun svarer.

Navn: Anna Jørgensen

Kælenavn: Den typiske Anna-Banana

Alder: 20 år


Bopæl: Slagelse

Du arbejder som model – hvilken type modelopgaver er det?
Jeg er en del af et modelbureau som ‘curve model’, hvor de også tilbyder skuespillere. De kan booke mig til alt fra tøjmærker til reklamefilm og kampagner.

Hvad er det sjoveste og det mindst sjove ved modelopgaver?
Det sjoveste er det færdige resultat og at se sig selv efter en opgave. Det mindre sjove er nok, at man ikke altid er lige tilfreds med resultatet.

Peter Bach, Peviba Foto
Foto: Peter Bach, Peviba Foto

Hvor er din billeder blevet vist henne? Hvilket sted er du mest stolt af?
Hovedsageligt Instagram, men har også lavet noget statistarbejde, som er blevet vist i fjernsynet. Jeg har også medvirket i en kampagne fra Socialstyrelsen, som ikke er udkommet endnu, men der havde jeg en større rolle.

Arbejder du med andet end modelopgaver?
Til hverdag arbejder jeg på et bosted for borgere med autisme og psykiske lidelser.

Hvordan fungerer det med sine ambassadør-aftaler på IG?
Jeg er ambassadør for et hudplejeproduktfirma. Jeg har fået alle deres produkter tilsendt gratis – så skal jeg teste dem, og hvis jeg kan stå inde for det, kan jeg lave reklame på min Instagram for produkterne. Så får jeg en rabatkode, som jeg tilbyder mine følgere. Derudover får jeg løbende aftaler med små nyopstartede firmaer, som ønsker promovering af deres produkter.

Peter Bach, Peviba Foto
Foto: Peter Bach, Peviba Foto

Du har også ADHD – hvordan mærker du det i din hverdag? Og kan det godt fungere sammen med modelarbejdet og dit andet arbejde?
Jeg fik konstateret min ADHD for snart et år siden og har været i behandling med medicin fra start. Det har super god effekt på min hverdag, hvor jeg har nemmere ved at fokusere, og mit temperament takler jeg væsentligt bedre.

Hvad elsker du at lave i din fritid? Er det rigtigt, at du går på jagt? Hvordan startede det, og hvilke dyr er det typisk?
Jeg elsker at feste og være social med mine venner. Og så går jeg på jagt – det har jeg gjort, siden jeg var 16 år med min far. Jeg har også gået på naturefterskole på jagtlinjen. Jeg elsker adrenalinen og krudt og våben. Min far har masser af jord, vi kan skyde på, og mit yndlings-bytte er fasanjagt eller duejagt, det er der, jeg nedlægger flest dyr. Og sidst men ikke mindst er jeg også fodboldtosse – jeg elsker at se bold med vennerne!

Anna Jørgensen

Er du single? Hvis ja, hvad skal gutterne derude gøre for at lokke dig på date?
Desværre gutter, jeg har en kæreste og mine to hankatte. Men hvis jeg skulle beskrive den perfekte date, er det ikke KUN en romantisk middag for to. Jeg vil gerne ud og opleve. Jeg trives bedst til en fodboldkamp med en fadbamse i hånden og fed stemning.

Hvad er det bedste ved Instagram – og hvad er det værste?
Instagram betyder meget for mig. Jeg er meget kreativ på Instagram og bruger min platform til at vise, hvem jeg er som person. Der er altid et men – man skal huske på, at på alle sociale medier sidder der nogle, som keder sig og måske ikke altid har gode ting på hjerte. Så det skal man altid have i baghovedet.

Beskriv dig selv med tre ord?
Humørbombe, omsorgsfuld og måske også lidt stædig.

Vi har alle et par laster eller ting, som vi måske ikke burde gøre – hvad er dine?
Nogle gange kan selvværdet være i bund. Dette skal jeg helt sikkert arbejde på.

Hvor kan folk møde dig henne i fremtiden?
Uha jamen, jeg er og bliver i Slagelse. Og ellers er jeg altid til at finde på Instagram.

Anna Jørgensen

Se meget mere til Anna på hendes Instagram her!