Evigglad - Foto: Frank Nygård Møller


Hun er 39 år gammel og mor til to. Hun elsker at få taget billeder, og så drømmer hun om at sejle verden rundt. Her kan du læse vores store interview og se de fantastiske fotos af smukke ‘Evigglad’.

Fotos: Frank Nygård Møller

Navn: Evigglad

Alder: 39 – fylder 40 til december


Bopæl: Storkøbenhavn

Hvad arbejder du med til dagligt? Jeg er sekretær/PA

Har du børn? Hvor gamle er de? Fire skønne unger beriger mit liv – to af egen avl på 11 og 13 år – og to bonus på 17 og 19 år.

Hvad siger familie og venner til, at du er så populær på Instagram? De var i starten meget overraskede, men de synes, at billederne er flotte og kan se, jeg har det sjovt. Det er nok mere alle dem, som ikke tilkendegiver noget, som har en mere negativ tilgang – og det har jeg ikke plads til i mit liv, så lad dem om det.

Hvad er dine egne tanker omkring at være på Instagram? Har du noget dybere formål med det? At man ikke skal være flov og gemme sig væk, fordi man bliver ældre. Hver alder sin charme. Jeg har aldrig tidligere hvilet så meget i mig selv og min krop – trods den jo slet ikke er så glat og fast som for 20 år siden. #bodypositivity

Og så kan jeg godt lide at rykke lidt ved de gængse normer og tabuer. Jeg er selv et rummeligt og fordomsfrit menneske, men jeg ved godt, at jeg rammer en del af slagsen ved at være så aktiv på Instagram – og måske det egentlig er med til at give mig energi og lyst til at fortsætte…

Evigglad - Foto: Frank Nygård Møller
Evigglad – Foto: Frank Nygård Møller

Hvad elsker du at lave i din fritid? Bruger en del tid på billederne og hygger mig med det. Desuden har jeg altid et projekt i min lille lejlighed. Ikke alt jeg selv kan, men jeg prøver. Og selvfølgelig masser af hygge med familie og venner – de vigtigste i mit liv.

Er du single? Hvis ja, hvad skal mændene derude gøre for at lokke dig på date? Jeg er single. Vær dig selv og gør dig umage.

Hvad er det bedste ved Instagram – og hvad er det værste? Det at skabe kontakt med så mange søde mennesker. Jeg har også været heldig at få et par IG veninder, hvor der er så stor forståelse og støtte. Men det er en tidsrøver! Og jeg får også en del kommentarer, som er mindre sofistikerede… Dem kan jeg godt undvære.

Evigglad - Foto: Frank Nygård Møller
Evigglad – Foto: Frank Nygård Møller

Beskriv dig selv med tre korte sætninger: Meget smilende, usædvanlig madglad og lidt af en hyggerumpe. Vildt klodset og har derfor også været på skadestuen flere gange i år. Kærlig, omsorgsfuld og hjælpsom – øver mig i at modtage retur, det kan godt være svært.

Vi har alle et par laster eller ting, som vi måske ikke burde gøre – hvad er dine? Pepsi Max! Drikker alt for meget af det og burde også gå tidligere i seng. Men…

Hvor kan folk møde dig henne i fremtiden? I disse Corona-tider er tingene desværre meget begrænset, hvilket jeg synes er super kedeligt! Så Instagram er vist svaret.

Evigglad - Foto: Frank Nygård Møller
Evigglad – Foto: Frank Nygård Møller

Hvad drømmer du om? Jeg mener altid, man skal have drømme, man kan sigte efter – både store og små. Jeg håber da at skulle dele livet med en dejlig kæreste. Men drømmer også om mange andre ting. Min ‘bucket liste’ er lang og fyldt med eventyr og fantastiske oplevelser.

Når verden åbner igen, skal jeg helt sikkert rejse mere, masser af rejser – måske med rygsæk, det har jeg aldrig prøvet. At rejse er sundt, idet det udvider ens horisont – andre kulturer, anderledes lækker mad (jep, jeg er madglad) og man møder dejlige mennesker på vejen. Galapagos og Island står højt på listen, men jeg har heller aldrig været i f.eks Italien, så der er masser at gå i gang med.

Jeg elsker havet, så jeg drømmer også om en sejlbåd – det er så beroligende, og samtidig giver det en følelse af at være så lille i den store natur. Så måske man kan møde mig ved eller på havet ?

Noget du gerne vil sige til Mandesidens læsere? Gør ting, som gør jer glade, helst hver dag! Og til jer, som følger med hos mig, 1000 tak – uden jer var det slet ikke så sjovt!

Evigglad - Foto: Frank Nygård Møller
Evigglad – Foto: Frank Nygård Møller