Osmo Pizza Co. Starter Kit

Okay, ikke i fuld format, men det her er lige så sjovt. Med det nye Osmo Pizza Co. Starter Kit kan du drive dit pizzeria, tjene penge og udvide forretningen.

Osmo præsenterer Pizza Co. Starter Kit, der giver dig mulighed for at drive dit eget pizzeria, kreere pizzaerne, tage imod betaling og lære at investere de penge, du tjener, til at udvide din pizza-business.

Matematik har aldrig før været så lækkert. Lav pizza hurtigt og beregn kassebeholdningen, og invester dit overskud, mens du bager din vej mod toppen for at blive den bedste og største pizzabager. Alt dette mens du på en sjov måde lærer om matematik og det at drive forretning.

Børn lærer gennem leg – at kombinere håndgribelige opgaver med sjove karakterer starter fantasien og giver lyst til at lære. De får lov at prøve matematik på en sjov måde. Osmo Pizza Co. tilpasser sig automatisk dit barns evner.

Osmo Pizza Co. forbedrer også ikke-verbal kommunikation. Børn kan aflæse, hvordan kunderne kan lide deres pizza fra det ansigts- og kropssprog de laver, når pizzaen serveres. En pizzaen ikke korrekt, får men en gnaven anmeldelse – men gør man det rigtigt, og kunderne super glade!

Giv børnene en smag for, hvordan man driver og får en virksomhed til vokse. Spar overskuddet, så børnene kan investere i at opgradere deres butik og blive rene pizza legender!

Se bare her, hvor sjovt det er:

Læs mere på www.playosmo.com/en/